Monday, May 21, 2012

All in one.

Assalamualaikum.

Hye kawan2. lama sungguh tak ketemu. Eh? pesal macam tulis surat format SPM pulak tu. hee.. malas nak bagi alasan kenapa lama benor belog ni terbior. laptop aku ni laa.. buat hal sangat2. dah uzur biasa la. pastu macam2 la pulak file corrupted la apa semua kan. saja bikin gua panas. eh. kata tadi tak nak bagi alasan. hehehe...

before tu aku nak mintak ampun kat bestie, Puan Ima sebab tak update2 pic ko kawen. rasa macam nak tunggu beli laptop baru then update pic ko. tapi tak kesampaian sebab laptop baru pon entah kemana. mungkin boleh mintak kat hencik lebah untuk hantaran nanti. HAHAHAHAHH. <--perlu ke gelak kejam?

entry ni nak update macam rojak lah! nak campur2 bagi menunjukkan aku dalam stage hidup yang sangat bahagia dengan apa yang berlaku kat sekeliling aku.

dari bulan 4 sebok buat kan hantaran untuk si bestie, Mimi. ni bakul untuk dia letak buah-buahan. kalau korang mau tempah untuk bagi hadiah kat orang ke boleh la roger2.

kek for Mother's Day. terima kasih ibu, Puan Munira Bahari sebab jaga anakmu yang dari kecik sudah menunjukkan peribadi comel ni sampai besar. besar ye. sangat besar. hahahahahhh.ouh bulan ni adalah bulan paling banyak aku makan kek. awal bulan hencik lebah belanja pavlova dari Restoran Serai, Subang Empire tu. then 12may sambutan Nurses Day, aku makan carrot cake. balik dari Nurses Day, aku beli kek untuk ibu pulak. pastu 17may pulak besday ayah and Eby. celebrate kat Concorde Shah Alam. kek lagi. OUH, MUNGKIN 26MAY NI MAKAN KEK LAGI UNTUK CELEBRATE BESDAY AKU YANG KE 24. Eh? terCAPS LOCK pulak. siap bold bagai. rosak lagi la tu laptop ni. heee.. =P


At Concorde with siblings.semua specky ye. Cik Puan Syikin tu pon pakai lens sebenarnya. huhuhuuuu..

ni hantaran yang aku tolong buat untuk si Mimi. boleh la tu... first time buat hantaran. heee... nasib menjadi. magic touch katanye. hahahhh.


ni pulak coklat yang orang sponsor untuk hantaran Mimi. eh, tak payah tengok coklat. aku upload ni nak suroh korang tengok dulang hantaran dia tu. hahahahh.

Congrats, my dear besfren. dah jadi tunang orang. bulan 12 ni lansungnya. aku jugak yang ketinggalan. hee..

Paham tak sekarang kenapa aku cakap aku dalam stage paling bahagia and ibu berjaya memBESARkan aku yang comel ni?

hadiah kerana merajuk gedik2 di usia 7 TAHUN 9 BULAN bersama hencik lebah. hee.. mekaseh sayang!!!

ok, sekian.

nak pergi keje dah ni oi.

Tatataaaa...

Designed by UMIESUEstudio 2014 : MYRA ANNE