Monday, December 24, 2012

Masih ingat Mett?

Assalamualaikum.

Hye awak! awak masih ingat saya? saya laa... Mett.. lama saya tak muncul kat sini. saya busy cari girlfriend. tapi takde siapa pon nak saya. asyik2 saya terberkenan kat Mot jugak. kasihan saya kan? hikhik.

saya tak sihat. dah berapa hari terkurung je. dengan benda kat leher saya tu lagi.
entah apa2 adik Cik Myra letak kat leher saya. rasa2 bukan rantai. =_='

tengok sedih tak muka saya bila pakai benda ni?
dah la bunga2. ouh my!!!
sangat tak macho ok???
euwww!! malu lah!!!! 

oh. masa ni muka teruja sebab tengok pintu rumah terbukak.
yeayyy!!! dapat keluar. bosan tau tak dapat jumpa Mot seminggu.

tapi saya kecewa.disebabkan benda kat leher saya tu, saya tak lepas nak lalu gril tu.
saya pon termenung jela kat depan pintu memikirkan apa nasib saya lepas ni.

tapi tengok lah saya sekali sekala bila collar saya tu di bukak.
terkangkang saya tido tau! sensored sangat. 
siap ada henpon kat tepi untuk alarm nanti.
 hikhikhikk...

ni pulak saat indah bila si Eby tinggal kan bantal dia sekejap.
terus saya amek peluang landing atas tu and tido.
comfort sangat you....!!
kihkih..

Itu jela cerita saya harini. doakan saya cepat sembuh so saya tak perlu pakai benda menjatuhkan maruah saya tu lagi. saya jantan. bunga2 sangat tak sesuai untuk penampilan saya ok?? awak paham tak perasaan saya ni?? 





Dating dengan Zizan Raja Lawak

Assalamualaikum.

Minggu ketiga Maharaja Lawak Mega aritu aku sempat la pergi tengok live kat Dewan MBSA tu. jadi boleh la jumpa Zizan, dating-dating, borak-borak. rindu kat dia. heee...



dah lepas rindu. ^_^

Nampak tak auta sangat aku nih. hahahahh.. aku pergi pon sebab temankan cousin aku si Edah buat assignment dia pasal MLM. bila peluang datang aku pon kaut jela. 

Edah: Angah nak ikot Dah pi MLM tak?? temankan Dah buat assignment.

Aku: Mahu! Mahu! dalam kepala otak "yeay!dapat jumpa Zizan" *teruja*

Lepas habis MLM aku ikot la dia pergi conference room. dia nak interview Jambu. aku dok berdiri jela kat situ tengok dia buat kerja. tiba-tiba Zizan duduk depan aku. terus dup dap okeh. melting terus. kahkahkah. tapi dia sibuk je ngan henpon dia. aku bior jela. dah nak blah tu baru dia tegur si Edah. cakap dia sakit tekak. baru la aku dapat snap pic ngan dia. =)

Dear Zizan, i tetap sokong u okeh. jatuh bangun u, i akan tetap di sisi. ecewah!!jiwang sangat.hikhik.

P/S: harap Jozan menang tahun ni yek!



Designed by UMIESUEstudio 2014 : MYRA ANNE