Saturday, June 8, 2013

Promo June : Meal shakes Shaklee!



Fakta tentang Meal Shakes:

1) Nutrisi lengkap.
Mengandungi 24 jenis vitamin A - Z, mineral dan trace mineral. trace mineral membantu untuk penyerapan vitamin-vitamin dan mengaktifkan enzim. Ia juga mengandungi soya lecithin yang bertindak dengan vitamin larut lemak. jadi sangat sesuai untuk mereka yang ingin menjaga berat badan.

2) Membantu pembentukan sel-sel baru.
Bagaimana? Meal shakes kaya dengan protein (tiada laktosa). Protein membantu pembentukan sel-sel darah, sel rambut dan kuku yang sihat, dan meningkatkan immunisasi.

3) Membantu tumbesaran
mengandungi asid folik, biotin, kalsium dan magnesium yang diperlukan untuk membina tulang dan gigi yang sihat.

4) Anti Penuaan
mengandungi vitamin A, C, D, E, selenium, dan zink yang merupakan komponen anti oksida. seperti mana yang kita tahu, anti oksida adalah anti penuaan yang terbaik sekali.

5) Memulihkan kulit
mengandungi B complex, iron dan copper utnuk membentuk sel-sel darah yang sihat sekaligus mebantu peredaran darah dan meningkatkan warna kulit.

6) Detoks
Kaya dengan serat yang membantu mengaktifkan sistem peristalsis dan membuang lemak-lemak berlebihan dengan cara membuang air besar.

Siapa yang perlukan Meal Shakes?

Kebaikan Meal Shakes:
  • perisa vanilla yang menjadi kegemaran ramai orang
  • sesuai untuk kanak-kanak berumur 1 tahun ke atas
  • sesuai untuk seisi keluarga
  • memberikan kecergasan dan meningkatkan kesihatan
  • menambahkan selera makan anak-anak
  • alternatif lain bagi mereka yang sukar menelan supplement dalam bentuk pil
  • mengurangkan serangan asma
  • membantu menangani masalah eczema
  • menangani masalah sembelit
Few testimoni yang anda sendiri boleh Google:




Saya bancuh meal shakes dengan susu strawberry. rasa dia memang yummy!!! lepas tu bila pergi kerja teringat2 rasa dia. heheee.. sebab memang saya suka sangat perisa vanilla. kulit pun makin lembut dan tak kering. takde lagi kulit buruk kat siku sejak amalkan supplement dari Shaklee. =)

Dapatkan harga terbaik dan mampu milik dari saya. Sebagai pelanggan, anda layak mendapat free consultation dari saya mengenai apa-apa produk Shaklee. dan yang penting, ada 7 FREE GIFT UNTUK DIBERIKAN KEPADA 7 ORANG YANG ORDER MEAL SHAKES / ESP!!!! tawaran tamat bila free gift tak lagi available. Cepat rebut peluang ni. bukan selalu dapat tau.. =)

Cara order:
1) text / whatsapp : 0196035169
2) email: nensa_clarabelle35@yahoo.com

Cara pembayaran:
- bank in / maybank2u

Selepas pembayaran diterima, barang akan di pos dan akan diberitahu.
COD available sekitar Sg.Buloh,Puchong dan Damansara (area TTDI,OU or The Curve).

Designed by UMIESUEstudio 2014 : MYRA ANNE