Saturday, September 5, 2015

Sehari Satu Kebaikan : ESP Shaklee - Memperbaiki masalah kulit


Assalamualaikum.

Dah baca first entry pasal Sehari Satu Kebaikan : ESP Shaklee - Membekalkan tenaga ? Kalau belum, klik je link tu. Terima kasih. =) 

Hari ni kita kupas pasal ESP memperbaiki masalah kulit ya? 



Kandungan dalam ESP 

Kita focus kat Riboflavin ok? Jom kita faham secara ringkas.

Riboflavin

  • dikenali sebagai Vitamin B2
  • membekalkan immune kepada tubuh untuk melindungi tubuh dari radikal bebas, juga jangkitan kuman dan bakteria
  • masalah kulit kering dan bersisik dapat dihindari dengan mengamalkan Vitamin B2 secara berterusan.
  • membantu pembentukan sel darah merah yang baru
  • membantu tubuh badan mudah menyerap zat vitamin dan mineral
Ok, so far boleh faham kan? =)

Promo ESP sepanjang September tau!

Retail price : RM150
Promo BELI 7 dengan HARGA 6 canister : RM11x / canister
Promo BELI 2 5% Discount : RM12x / canister

Murah kan? Banyak betul turun harga kan? =)
Untuk sebarang pertanyaan,

Whatsapp : +6019 6035169

#SuperWifeStory
#tokeikedai

Friday, September 4, 2015

#azimkikintunang : DIY mini pelamin, DIY gift, DIY make up & Catering (bukan DIY) =P

1 Ogos 2015

Selamatlah one of our Darling in family, Cik Kikin bergelar tunangan orang. Adiknya dah langkah bendul dulu. Tapi takpe. Mana-mana dulu pon boleh. Asal kan dah halal. Tapi kalau si Azim tiba-tiba mintak nak kawen memang Angah pelangkung ko. SPM dulu woi! hehehe..

DIY mini pelamin tunang


Disebabkan taknak membazir dan atas permintaan Ibu, maka Cik Kikin pon sewa la DIY pelamin ni. Kitorang buat sendiri je. Macam biasalah.. kalau ada sedara-mara kawen ke tunang ke.. memang aku paling sibuk. Dah macam lifetime kontrak pulak buat gift, hantaran or guest book. Hehehee..

Penatnya lahai buat benda alah ni walaupun mini pelamin je. Buat 4 orang. Aku, Cik Kikin, Dila (bini cousin) and si Yunnade. Berpeluh tiak ye. Asham angat. Hahahaha..

Untuk sewa semua benda ni korang boleh tengok IG Mini Pelamin Budget . No tepon 017 877 2404 (Kak Liza). Tempat pick up kat Selayang Baru.

DIY Cookies for Gift

Giant cookies - topping Sunflower seed & Pumpkin Seed



Cookies ni aku buat sendiri laa. Dibantu si Yunnade. Topping cookies tu bakal abam ipar yang request. Heheheh. Ikot laa. Yang penting sedap ye. Terasa lemak-lemak gitu bila gigit seeds tu.

Boleh follow IG The.Cookies.Kingdom or page FB Homemade Cookies Sungai Buloh. No tepon 019 603 5169. Pick up kat Sungai Buloh.

DIY Hantaran




Hantaran bakul buah, coklat & tafsir Al-Quran : DIY by me
Victoria Sandwich : IG Teratai Cakes and Bakes
Sirih junjung : IG Petals 2 u

DIY Make up



Disebabkan Cik Kikin ni takut nak hire MUA sebab dia ni memang tak pernah make up.. maka sekali lagi aku jadi bidan terjun pulak. Malam before tu, kitorang belajar kat Youtube je cara buat smokey eyes. Nasib ada rupa. kihkihkihh.. Tang kening je dia buat sendiri sebab aku tak reti. =P

Eye shadow NAKED beli kat kawan aku. Murah baq ang. Aku nyaris2 beli yang harga RM35. Sekali dekat dia RM15 je. =D

Ni FB dia : Aziera Khoriri

Hand bouquet tu recycle masa aku kawen dulu. Order kat IG Pastelicious_handbouquet

Catering

Sayur goreng jawa


Ikan bakar

Asam pedas daging tetel

Kambing golek

Seriously semua lauk licin. Lagi-lagi daging tetel tu. Heheee.. So far family kitorang kalau buat event memang biasanya ambil catering dari Chef Zaini ni. Lauk-lauk dia memang terbaik!!! Nak lauk kampung boleh, western pon boleh. =)

Catering Chef In Action. No tepon : 019 385 9494 (Zaini)


Susah benor nak snap pic cukup corum. Ni pon si Azim takde haa.

Anyway, congrats Along! Tasabar nak berabam ipar sebab abam biras dah berderet. Heheee. Jaga hubungan baik-baik. Orang kata time bertunang ni banyak dugaan. Angah dulu tak pernah rasa dugaan bukan-bukan. So tak boleh nak cakap banyak. =P

Till then.

#SuperWifeStory
#tokeikedai









Thursday, September 3, 2015

Sehari Satu Kebaikan : ESP Shaklee - Membekalkan tenaga

Assalamualaikum.

Seperti semua orang dah tahu, sempena September ni Shaklee buat promo the most hot product, ESP. Korang jangan tak tahu, sekali orang dah try ESP ni memang terus jatuh cinta. Heheheee..


Harini kita share pasal ESP dan tenaga ya? Teruskan baca ye kawan-kawan..



Pic sumber Google


Apa yang menyebabkan kita kekal bertenaga selepas mengamalkan ESP?

Pic sumber Google

Ok, mari kita tumpukan kepada kandungan Thiamin dalam ESP.

Thiamin 
  • sejenis nama lain dari Vitamin B1
  • salah satu jenis vitamin yang larut dalam air
  • dikenali sebagai vitamin berenergi sebab akan memberi efek yang bermanfaat bagi sistem saraf dan energi
  • berfungsi melindungi kesihatan mental supaya otak dapat bekerja dengan normal supaya dapat membantu proses pengeluaran tenaga dari karbohidrat.
Sekarang dah faham kenapa ESP dapat membekalkan tenaga pada tubuh badan kita? =)

Promo ESP BELI 7 DENGAN HARGA 6 canister masih berlangsung hingga 30 SEPT 2015. Atau boleh jugak BELI 2 dengan 5% discount. 

Retail price : RM150
Promo Beli 7 dengan harga 6 : RM 11x / canister
Promo Beli 2 5% discount : RM 12x / canister

Mana lebih jimat? Tepuk dada tanya selera. =)

Untuk sebarang pertanyaan,

Whatsapp : +6019 6035169


Definisi gembira.

"Definisi gembira setiap dari kita ni lain-lain. Takkan pernah sama."

Pernah dengar orang cakap macam tu? Hari ni, hati aku ada sikit resah. Tak tahu la kenapa. Petanda mood bakal swing kot. Biasa la perempuan sebulan sekali. Petanda kurang amalan rohani pon iye jugak.

Hari ini...

Ada orang seronok dapat beli barang dia suka
Ada orang seronok baru dapat baby
Ada orang seronok dapat pergi bercuti
Ada orang seronok dapat makan makanan favourite dia
Ada orang seronok buat apa dia suka.

Hari ni...

Dalam resah-resah hati tengah drive, kepala dok ligat berfikir apa next move, apa rangka hidup.. Tiba-tiba ternampak seekor anjing ni. Kemain seronok dia julur kepala kat tingkap kereta. Tengok kiri kanan sambil angin tiup-tiup bulu dia. Siap hulur tangan keluar lagi.

anjing macam ni la tadi.
pic sumber Google

Ok, fine. Terima kasih, anjing! Sebab terus buat aku gelak tengok keseronokkan ko. Hahahaha. Serius comel!

Betullah. Definisi gembira tiap orang lain-lain. Harini ketawa aku datang dari seekor anjing. Tetap jugak aku bersyukur. Dalam susah hati, Tuhan hantar anjing ni bagi aku tergelak. Alhamdulillah.

#SuperWifeStory
#tokeikedai

Tuesday, September 1, 2015

Set Bajet Kurus / Kempis Perut Shaklee

Assalamualaikum.

Lepas2 raya ni mesti semua mengeluh perut macam makin kembung je kan? Hehehehe. Ni saya nak bagi solution untuk kempiskan perut secara selamat dan berkesan ye.

Dalam Shaklee ada 3 produk hot untuk kempiskan perut. Apa dia??? Kita ceritakan pasal kebaikan setiap produk ni ok? Jom teruskan bacaan. =)



Alfalfa (tahan 1 bulan)

  • membantu masalah penghadaman dan pencernaan.
  • mencuci usus bagi membuang toksik.
  • membuang angin dalam badan
  • melegakan sembelit
Lecithin (tahan 2 bulan)
  • membantu membakar lemak bagi proses pelangsingan
  • menghalang pembentukan lemak di hati
  • membantu merendahkan metabolism lemak, kolestrol dan trigliserid dalam tubuh
Herblax (tahan 2 bulan)
  • membersihkan najis yang tersekat
  • membantu kempiskan perut
  • meyingkir toksin dalam badan
  • menurunkan berat badan
Sebenarnya tiga-tiga produk ni, selain dari membantu proses kempiskan perut dan detoks, banyak lagi kebaikan dia yang lain. Cuma sebab entry ni saya khususkan untuk Set Bajet Kurus / Kempiskan perut so kebaikan-kebaikan setiap produk ni pon saya focuskan untuk detoks je. =)

Dapatkan tiga hot product ni dengan harga mampu milik. Segera whatsapp saya untuk tahu lebih lanjut tentang jadual cara makan dan FREE GIFT menarik untuk anda jika membuat pembelian dengan saya. =)

Untuk sebarang pertanyaan:

Whatsapp: +6019 6035169

Bahtera : Bumipreneurs of Tomorrow @ KLCC

20 August 2015

Gusi masih sakit kesan minor operation removal of gigi bongsu. Pipi jangan cakap la bengkak dia macam mana. Besar gila kot. Sampai herot mulut aku. Bangun pagi je dapat message dari wife kawan hencik lebah, Faina. Dia ajak pergi program BAHTERA. Dia hantar pic poster je. Maka aku pon laju2 bersiap ke sana.

Ok, fine. Ingatkan kat PWTC sebab tu aku gigih pergi. Dekat je kot rumah dengan PWTC. Sekali sampai2 cari member tak jumpa. Nasib la si Faina ni tergerak nak call aku. dan soalan dia,

"Myra kat KLCC kan???? Kitorang kat KLCC."

Haaaaaa???? Aku kat PWTC kot!!! hahahahahhh. Nak tempeleng diri sendiri sebab tak baca habis2. Mak aih dah la aku failed jalan2 kat KL ni. Nak pergi KLCC apa entah lagi. Tapi sebab alang2 dah keluar, gigih jugak la waze jalan.

Alhamdulillah sampai.



Program ni memang bagus untuk orang-orang macam aku ni nak korek ilmu bisnes FREE! Syiok woo!! Membara-bara nak bisnes lepas dengar sharing dari otai-otai bisnes.

Kalau ada lagi program macam ni, please tag aku k? Seriously nak pergi. Huhuhu.

Sekian.

Tata.

#SuperWifeStory
#tokeikedai


Monday, August 31, 2015

The Cookies Kingdom : Nice, Crunchy, Affordable.

Yuhuuu..

Udah penuh dengan bisnes je pulak blog aku ni ye dak? Ehee.. Ampun! Yelaa, cita-cita nak jadi Tokei Kedai. Kena la gigih sikit. =)

Siapa-siapa yang follow sama ada Fb or Instagram aku, sure tahu aku ada bisnes baru kan. Sekarang ni selain Shaklee aku jugak ada jual Homemade Cookies. Bila namanya homemade maksudnya aku yang buat sendiri. Dibantu assistant terhebat, adik aku si Yunnade.

Ni entry khas untuk kenalkan cookies aku ni la. hee.. please bare with me. =)

First baby : Cocoa Cookies

Special packaging for gift. 
Sesuai untuk buat gift bagi kawan-kawan, bos nak bagi anak buah ke, selit dalam hamper pon boleh, VIP gift time wedding kee.. Eh, untuk apa-apa pon bole la. hehehe..
Price: RM15

Simple packaging.
Sesuai untuk buat gift wedding, birthday party, bertunang ke..
Pendek kata packaging macam ni sesuai untuk diselitkan dalam goodie bag.
Price: RM5.50/pack , 
RM3.50 untuk order 150 packet ke atas,
RM3 untuk order 200 packet ke atas.

Packaging 450g.
Yang ni sesuai kalau korang nak makan sendiri la. Masa raya haritu yang ni laku keras. sekali orang order sampai 3 balang. Hehehe..
Price: RM30, Beli 3 dengan harga RM85.

Packaging 280g
Sesuai untuk makan sorang-sorang. Ikot pengalaman aku tengok customer order, 
kalau beli packaging macam ni mesti mengadu tak cukup. Lepas tu laju2 order yang RM30 punye. =P
So aku warning dah siap2. Kalau beli yang ni jangan share2 dengan orang. Sure tak cukup!!! Ehehehe.
Price: RM18 , Beli 3 dengan harga RM50.

In Shaa Allah, akan datang kami akan keluarkan produk sesuai untuk diselitkan sekali dengan Candy Buffet, Tunggu update ye?? =)

Untuk sebarang tempahan:

Instagram : The Cookies Kingdom
Whatsapp : +6019 6035169







Saturday, August 29, 2015

MySG Gathering & Recharges 2015

Assalamualaikum.

Minggu lepas 22-23 Ogos 2015 kami geng-geng Shaklee join gathering yang dianjurkan oleh MySG (Hasanah & Imran). Program kitorang ni fully sponsored by Kak Hasanah. Cuma bayar RM20 untuk komitmen. Weeehooo!!! Free siapa tak nak join kan?

Program berlansung kat Bayou Lagoon Park Resort. Seronok sangat join program2 macam ni. Selain dapat jumpa geng-geng yang selama ni dok berwhatsapp kat group je, dapat jugak menimba ilmu dari sharing2 Master Firdhaus, Master Iffah Anuar, Master Hj Roslan dan Master-to-be Hasanah and Mimi Farhana.

Perkongsian "Cara Memeluk Customer" by Master-to-be Mimi Farhana

 Shaklee is a lifetime business by Master Hj.Roslan.
Pioneer dah Hj.Roslan ni. Dah 26 tahun tak silap dalam Shaklee. =0

Dua orang upline kesayangan saya.
Mimi Farhana (mommy) & Kak Hasanah (nanny)
Si kecik tu paling sayang kot!!!! hahahaa..

Tengah2 update ni baru perasan takde pic masa sharing dari Master Iffah (MIA), Master Firdhaus & Kak Hasanah. Sebabmya ternganga sangat dengar sharing dorang. Lupa snap pic. Ehehehehe.. Paling ternganga masa Master Firdhaus tengah bercakap. Tak habis2 kagum dengar cerita kegigihan dorang husband and wife. Oh, MIA tu wanita and wife paling awesome kot!! Respect u, MIA!

Masa ni masih pakai mask sebab gusi bengkak macam simpan pau dalam pipi akibat minor operation cabut gigi geraham bongsu. Umie Iman jeles sangat2 sebab tiap2 kali Tinad ajak Iman wefie, mesti Iman laju tengok camera. Dengan umie dia, Iman macam2 kerenah. Hahahah..

Iman feeling sangat ada boypren mata sepet suap dia sup, Syiok habis dia!

Free flow supplement termasuk Vivix. Ha selalu orang free flow soft drink je. Ni Kak Sanah bagi yang bermanfaat sikit. hehehe.. Rakus masing2 telan Vivix. Termasuk yang tergantung mask tu. =P

Yang bestnya program2 Shaklee ni tak pernah larang bawak anak-anak tau! Bawak husband ape tah lagi. Mana la tak jatuh cinta. =)

Berdiri belakang MIA and Master Firdhaus. Ambil aura, ambil berkat, ambil semangat.. ambil segala-gala la. Hehehehe..

Kena join program macam ni sekali sekala untuk menaikkan semangat. Bisnes sorang2 mana nak maju. Kena la ada support dari kawan-kawan dan upline. Terima kasih sangat kat Kak Hasanah sebab anjurkan program macam ni. Seronok sangat tau!!!

Kebetulan program ni jatuh dua hari lepas anniversary aku and hencik lebah yang ke 11. So, plan dengan Mimi Farhana untuk surprise ni. Tumpang sekaki program Recharge ni. Ehehe.. Glad that he like it! Thank you, Mimi!!!! 

In shaa Allah kami dalam under MySG ni saling bantu-membantu dalam bisnes Shaklee. Sentiasa ada support dari kawan-kawan dan upline. Semoga kami semua terus maju dalam bisnes ni dan berjaya capai targer masing2.

Sesiapa berminat untuk join kai pon boleh tau!!! Tingkatkan taraf hidup dengan bisnes dari produk yang kukuh iaitu Shaklee. Dah 50 tahun woo produk ni. Jangan main2!!! 

Untuk sebarang pertanyaan:

Whatsapp : +6019 6035169




Friday, August 7, 2015

Tips Elak Malas Masak

Assalamualaikum.

Walaupun tips ni dah ramai orang tahu, and aku pon dah lama applied tips ni maka aku pon rasa rajin nak share untuk kawan-kawan yang cooking noob macam aku. Hehehehhh.

Biasa kan bila pergi pasar ada jual ikan 3 pinggan RM10??? Lepas tu selambak pulak kan kena siang ikan. Hadoiii. Tapi before kahwin dulu terus terang aku cakap kalau aku siang ikan alamat hancur la ikan tu. Kejap lagi goreng ada yang dah hilang kepala la. Ada yang patah dua la. hahaha. Pulak tu siang sekor ikan tu pon boleh amek masa 10 minit. ^_^ DULU!!!

Sekarang, setengah jam boleh siap 25 ekor ikan. Ok la tu kan? Ok tips yang aku nak bagi ni senang je. Lepas beli ikan tu, seeloknya jangan bertangguh nak siang ikan (macam aku selalu buat). Kadang bila busy ke sana sini, tak dan nak siang ikan. Ikan kalau beli kat pasar hari Khamis kat Jalan Kuching tu, belum tentu Khamis depan dah habis masak. Lagi pulak kalau tak bersiang lagi kan???

Haa, lepas siap siang ikan tu, asing2 kan terus dalam plastik/bekas. Misal kata ikan kembung ada 10 ekor, ko nak buat masak dua kali, maka asingkanlah 5 ekor satu plastik.. 5 ekor lagi plastik lain.

Macam gini.

Tak ke ko rasa macam bertambah rajin nak masak kalau bukak2 je freezer tu tengok kemas je fridge korang tersusun ikan-ikan yang dah siap pack ni. Ehehee.. Lagipun ikan yang dah siap siang ni jangka hayat dia maintain cun dalam freezer tu lama sikit. Kalau ko tak siang siap2 sebelum simpan, tengok seminggu pon dah lembik huduh. Rasa menyampah pulak nak siang.

Sama jugak macam ayam. Aku kalau beli ayam sekor, tengok la berapa banyak boleh divide portion untuk masak. Sebabnya kat rumah MIL aku ni ramai budak2. Kalau masak ayam memang laju je licin. Kadang sekor ayam habis sekali masak. Kadang bole la buat 2-3 menu dengan sekor ayam.

So kalau beli ayam memang aku plan nak masak apa siap2. Senang bila dah tahu menu. Terus asingkan bahagian2 ayam yang sesuai untuk masakan tu. Bila nak masak, tak payah keluarkan sekor ayam tu kan? Lagi pulak kalau jenis yang takde microwave untuk defrost tu. Haaa, berzaman la tunggu nak defrost secara naturalnya. Hehee..

Lagipun kalau kita tak asingkan, tiap kali nak masak takkan kita nak keluarkan semua kan?? Contoh kita nak masak 5 ekor ikan je. Tapi kita keluarkan 10 ekor. Lagi 5 tu dah defrost, kita masukkan balik dalam fridge. Cepatla rosak ikan tu, =)

Kesimpulan:
- Siang ikan lepas beli.
- Bersihkan dengan air asam dan garam.
- Asingkan portion untuk berapa kali masak.
- Bila nak guna, just keluarkan satu plastik dan masak. =)

Ni je tips kuno yang aku boleh share kat cooking noob macam aku. Kalau berguna untuk korang boleh la apply. Kalau korang dah memang sedia apply tips ni, teruskan jela ehhh.

With love,
Myra Anne.

#SuperWifeStory
#tokeikedai

*****************************************************************

Untuk pembelian produk Shaklee / Sambalava boleh hubungi saya di:

Fb: Myra Anne Noridin
Whatsapp : 019 6035 169

Tuesday, June 2, 2015

Unplanned JJCM trip to Penang

Assalamualaikum.

Ok sambung cerita semalam. Hehee.. Sepatutnya lepas kenduri kitorang nak balik Kuala Kangsar tapi atas godaan Si Aju, Ina, Kimie and Faina yang memang nak ke sana untuk jalan-jalan cari makan.. aku and hencik lebah pon terjebak sama.

Takut-takut message ibu cakap kitorang tak jadi balik kampung. Hehe.. Nasib ibu ok je.. Hotel pon tak sempat cari betul2. Cari mana murah je sebab nak check in hotel yang best-best rasa macam tak berbaloi. Sebab 1 malam je. Check in pon dah lewat petang..

Yang tak best nya sebab kitorang 3 couples tapi stay kat 3 hotel berbeza. Paham-paham jela cuti sekolah. Hehehe. Tak dapat nak stay sama hotel. Kitorang stay kat Hotel Waterfall Penang je. Lepas Maghrib Aju fetch kitorang kat hotel untuk pergi makan. Kitorang tak bawak kereta masa ke Penang sebab kawan hencik lebah dah bawak kereta kitorang balik KL.

Kitorang pilih Restoran Tajuddin Hussain untuk dinner. Perut memang tahap dewa punya lapaq. Lauk pulak terbaik sedap! Lupa diri masing-masing makan.

Tengok husband masing-masing makan. =D

Bini-bini cool je control ayu. Kehkehkehhh..

Memang terbaik laaa!
Nasi briyani dah habis. Nasi putih pon jadi laaa.. 
Ayam masak ros ni memang ohsem.
Kuah sedap sampai melekat bau kat tangan!
Ayam lembut gilaaa.. Rasa dia memang meresap sampai ke ayam.


Lepas dinner ingatnya nak jalan-jalan kat Batu Feringgi tapi jalan jammed teruk. Half way je kitorang patah balik. Singgah Coffee Bean kat area Tanjung Bungah minum-minum.

Esok paginya kitorang check out awal sebab nak sambung jalan-jalan cari makan.

Ok, drebar dah sampai. Moh la kita..

First destination : Roti Canai Transfer Road.

Tu diaaa.. ramai baq ang. Kena tunggu kejap untuk dapat meja.

Sementara tunggu roti canai kitorang order Roti Bakar Telur Goyang ni dulu,
Simple and sedap!

Tabur pepper and kicap sikit.
Jangan terlebih kicap. Serius masin! hehehe.

Ni la dia Roti Canai Ayam femes tu.
Roti lembut.
Ayam lembut.
Kuah sedap.
Siap mintak tambah roti lagi. hehee..

We should do this again, dear friends!

Kalau pergi area Jalan Chowrasta, Penang ni kitorang memang suka beli jeruk kat kedai ni.
Tak pernah pulak aku beli Jeruk Madu Pak Ali tu.
Sebab tak berapa serasi dengan aku. Makan je mesti batuk-batuk.
Makan jeruk kat D'Jeruk Kita ni ok pulak.

Then macam biasa laa.. haruslah pekena cendol femes ni. Hehehe.
Ampun muka pucat sangat time ni. T_T


Boleh pulak hujan selebat-lebatnya time ni. 

Before balik KL, kitorang lunch dulu kat Restoran Kapitan. Disebabkan aku memang selalu percaya dengan selera Hencik Aju, so aku pon order la ayam milani kat sini. Tapi ada kejadian yang tak boleh terima kat sini. Kitorang duduk dalam 15 minit tapi still takde orang ambil order. Hencik Aju siap tulis order kitorang kat kertas sendiri kot.. terus pergi kat kaunter suruh dia key in order. Dah order, punya la lama nak sampai makanan. Aku ingat dalam 40minit kot.. Gila betul. Ada orang siap dah mengamuk dah. Aku risau jugak Hencik Aju kat sebelah mengamuk terbalik meja. Nasib dia boleh control lagi. Hehehe..

Ni menu Hencik Aju,
Roti naan + ayam milani
Ni menu aku.
Nasi briyani + Ayam milani.

Sedap memang sedap. Sampai dalam kereta nak balik KL aku dok teringat-ingat rasa dia. Tapi memandangkan dah ada bad impression kat kedai ni, lain kali aku kena pikir dulu nak masuk lagi ke tak. Yang hencik lebah punya nasi briyani daging pon aku tak kose nak snap pic sebab kureng sedap. Daging pon liat tahap boleh tercabut gigi. hahah.. Sempat rasa ayam tandoori Kimie punya. Ok, sedap. Cukup rasa. =D

Tu jela yang sempat kitorang jalan-jalan cari makan kat Penang. Banyak lagi tempat kitorang tak sempat pergi. Tapi takpe... next time pon boleh. Sebab pergi Penang ni dah jadi macam yearly event pulak. hahaha.. Pergi pon semata nak makan je. Syiokkk!!!

Ok geng bff hencik lebah semua dah kawen. Dengar-dengar hujung tahun ni nak group holiday eh saiyangg? Ce kabo nak pergi mana. teman nak menyimpan sikit.. hehehe..

Till then.
Babaiiii...







Designed by UMIESUEstudio 2014 : MYRA ANNE