Wednesday, May 20, 2015

9 Mei 2015 : Mother's Day Celebration

Assalamualaikum.

Walaupun dah hampir basi, tapi nak jugaklah update demi belog tercinta. Hehehe.. Kitorang belanja ibu makan kat Serai, Empire. Nyummm2! Paling suka Nasi ulam ayam bakar dia. =P

Red Velvet Cheese
Ni macam kek tradisi kitorang. Kalau ada apa-apa, mesti Cik Puan Kikin order kek ni. =)


Puan Munira.. Happy Mother's Day!!! 
Mmmmuuuahhhh!!!!

Missing Azim and Yunnade.
Tunggu korang berdua balik baru kita gather sama-sama lagi okey?

Kawan baik. ^_^

Ni ayah kite. Kopipes tak??? Hehehehe... 
Masa ni tengah migrain. Muka pon dah sembap.


Ibu, 
Angah takde benda nak cakap. Sebab pengorbanan ibu untuk besarkan kitorang takde kata-kata boleh describe. Hanya boleh ucapkan terima kasih. Terima kasih, ibu! Angah sayang ibu ketat-ketat!

-Angah-

Tataaa..



Saturday, May 16, 2015

Merawat Keputihan Abnormal Dalam Masa Dua Minggu???

Assalamualaikum.

Wanita dan masalah keputihan memang tak dapat di elakkan. Setiap wanita mengalami masalah yang berbeza. Keputihan adalah NORMAL selagi warnanya masih jernih atau kelabu keputihan, tidak gatal dan tidak berbau. Tetapi banyak masalah yang dianggap biasa bagi kaum perempuan adalah berbahaya sebenarnya. Kita sebagai wanita hendaklah ALERT dengan perubahan keputihan atau lelehan lendir dari Miss V kita,

Punca keputihan abnormal:

  • tubuh terlalu letih
  • bila kita berada dalam keadaan tertekan
  • jangkitan pada faraj
Mengenali simptom dan gejala keputihan :


Tips mengelakkan masalah keputihan abnormal:
  • Hindari penggunaan sabun pada faraj. Cuma gunakan air suam atau air sireh yang direbus dan ditapis airnya.
  • Elakkan menyembur air ke dalam faraj supaya tidak menggangu keseimbangan bakteria baik dalam faraj.
  • Kerap bertukar pad ketika haid.
  • Keringkan bahagian faraj sebelum memakai pantis supaya kawasan faraj tidak lembap.
  • Pakai pantis yang bersih.
Cadangan mengamalkan Alfalfa dari Shaklee bagi membantu mengurangkan masalah keputihan. Antara khasiat Alfalfa Shaklee adalah: 


Bagaimana Alfalfa merawat masalah Keputihan?
  • Alfalfa Shaklee bertindak dengan membunuh kuman bakteria yang menyebabkan keputihan, mengurangkan radang pada dinding Miss V lalu sekaligus membantu memperbaiki masalah keputihan abnormal.
Testimoni pengamal Alfalfa bagi masalah Keputihan :







Retail price: 
  • Alfalfa Large (700 biji) : RM103.35
  • Alfalfa Small (330 biji) : RM56.98

Bagaimana mahu mendapatkan Alfalfa Shaklee dengan 20% diskaun? Cepat-cepat jangan lepaskan peluang mendapat harga paling jimat! Jom whatsapp nombor di bawah. 

Whatsapp : +6019 6035169



Friday, April 24, 2015

Iman datang lagi!!!


Hai TiNad!!!! Jom teman Iman shopping. hehehe..

Ok, mula-mula kita pilih legging untuk Iman pakai kat Sydney ye? Sana sejuk Umie cakap. 
Pakai ni boleh keep warm. Dah la TiNad takde nak hug Iman. TiNad kan warmer paling best! hikhikhikk..

Kasut nak beli yang mana eh TiNad? Umie cakap kat sana banyak tempat nak jalan. Iman nak beli kasut baru walaupun Iman baru je beli kasut masa birthday haritu. Takpe, kita swipe je pakai debit card Umie eh TiNad. Kikikiii.

Errrkkk. baru pilih dua barang Iman dah surrender. Kita duduk tepi jela TiNad. Biar Umie yang tolong shopping untuk Iman. =P

Haritu hencik lebah bagi can dating dengan Iman, Umie Iman and Papa Badang sebab hencik lebah busy. So dapatlah teman Iman shopping. Heheheh. Rindu Iman dah. Iman seminggu kat Sydney. Minggu depan kita jumpa eh sayang.

TiNad, Umie Iman and Iman Safiyya.

BFF since forever.
bila keluar selalu terpakai baju tema kaler sama walaupun tak plan.
SELALU.

Iman tidoq. Kitorang ambil can wefie kejap. =P

Mula-mula kena tinggal Umie and Papa pergi solat dia behave. 
Sengih-sengih sambil pose.
Main-main mata dengan mamat hensem meja sebelah.

Lepas dekat 20 minit, dia buat muka sendu. Dok melekat dengan TiNad buat muka sayu. 
Tapi Iman ni sangat good girl. Cakap kat dia, 
"Iman sabar ye. Umie pergi solat. Iman boleh bersabar kan?" 
Terus dia tak jadi nangis.. peluk je TiNad dia. hehehe..

Kesimpulannya, budak-budak ni kita kena rajin borak dengan dia. Kebanyakan anak yang bijak aku tengok sepanjang pengalaman aku jadi pediatric nurse dulu, semua yang jenis mak-mak dorang rajin layan borak. Walaupun lah anak tu tak paham apa pon lagi. Setiap apa yang kita cakap membantu perkembangan minda dorang.

Amboi, nak buat kesimpulan pendek je tapi pic kemain berjela. Heheheheh. Sabo jela.

Oklah. 

Till then.

****************************************************************************

Untuk tempahan Chocolate Moist Cake, Red Velvet Cheese and Chocolate Cheese boleh terus whatsapp ke +60196035169 (Myra)

COD area:
- Petron Bdr.Baru Sg.Buloh
- Paya Jaras, Sg.Buloh
- Manjalara, Kepong
- Sri Damansara
- Sri Hartamas

*Untuk lain-lain kawasan COD, sila whatsapp dahulu. Kita discuss ye? Tapi pembelian mestilah 5 bekas ke atas.

Chocolate Moist Cake
- 1 bekas RM10
- Beli 3 dengan harga RM25

Red Velvet & Chocolate Cheese
- 1 bekas RM12
- Beli 3 dengan harga RM35

1 set (Choc Moist + Red Velvet + Chocolate Cheese) RM32







Jubah Safiyya for sale!!!








Size S
Bahu: 14"
Dada: 38"
Labuh: 56"

Size M 
Bahu: 14.5"
Dada: 40"
Labuh: 56"

Size L
Bahu: 15"
Dada: 42"
Labuh: 57"

Size XL
Bahu: 16"
Dada: 44"
Labuh: 57"

Kelebihan Jubah Safiyya:
- wuduk friendly (buka button di tangan)
- BF friendly (ada zip di bahagian dada)
- mudah iron
- material sejuk dan tidak jarang

Material: Italian plain cabana + Prada Lace
Price for all size : RM169 (free postage)

FREE GIFT menarik untuk 9 orang bertuah yang order melalui whatsapp +60196035169. Cepat-cepat place order! Boleh pakai raya nanti.. =)

*Size S untuk Royal Blue - no stock






Thursday, April 23, 2015

Perempuan memang begitu.


Perempuan memang diciptakan menjadi seorang yang details. Maka dia akan ada benda-benda macam ni:

- body spray untuk guna bila duduk rumah
- body spray untuk keluar pergi kedai runcit kat depan
- perfume untuk pakai kat rumah
- perfume pergi kenduri
- bedak pakai bila keluar rumah
- bedak bila duduk rumah
- tabung untuk kutip duit syiling husband yang bersepah-sepah lalu jadi milik bini sebab bini yang kutip
- getah rambut untuk pakai kat rumah
- getah rambut guna bila nak sanggul pakai tudung

Lelaki pulak jenis yang ada 1 or 2 perfume pakai je pergi kerja, pergi jalan-jalan, pergi mana-mana dia suka laaa... ehehehe. Bedak takde pon. T_T

Untung la dapat bini jenis details ni.. Teratur hidup korang-korang yang lelaki. Semua tersusun. Hahahahahahahahahahah. *gelak jahat*

K bai.


Wednesday, April 15, 2015

Iman Safiyya turns 1


Assalamualaikum.

Tanggal 57  11 April 2015 lepas adalah besday anak best friend aku dari zaman hingusan sampai sekarang. Disebabkan umie nya gigih nak sambuat kat Grand Lexis Port Dickson, maka aku pun ada alasan la malas nak balik KL hari yang sama. Hehehehe...

Kitorang sampai lambat. Tak sempat tengok besday girl pakai baju pwincess dia. Nasib dah tengok masa umie dia sarungkan kat rumah haritu. Heheheh..

Tengok dahi budak bijak ni dah benjol.


Muka Papa Badang sangat Iman ni tauuu..



Umie Iman selalu jeles sebab Iman ni dengan TiNad dia nak pose comey-comey. 
Dengan Umie dia taknak. Takmo jeles na Umie.. =P



Oh, sayang. You don't know how much i love this moment. ^_^

Sempat la melepak sampai Maghrib. Balik tu kitorang check in kat Paradise Lagoon Apartment 1 malam esokya baru balik KL. Short vacay ke short honeymoon entah. Hehehe..

Bukak hadiah masa tengah blackout. Hehehe.. Satu PD black out katanya. Ada la dalam 20 minit.
TiNad belikan Iman jubah, Nanti raya Iman pakai ehh.

Iman sayang,

Semoga membesar jadi anak yang baik. Semoga dilindungi Allah selalu. Kalau Umie marah Iman, Iman mengadu kat TiNad je. And you can always come to me if you need a warm hug ok? Ailebiyu.

Love,
TiNad.





Rumah Impian Ayah

Assalamualaikum.

Entry kali ni nak cerita pasal ayah je. Eh, belum tulis dah sebak kenapa. Ehehehe..

Ayah..

Nama ayah Noridin. Panggil Din je. Sedara mara belah ayah panggil Paksu. Belah ibu panggil ayahanda Ayahnyah. Dari zaman kecik ayah memang orang susah. Orang kampung je.. nun ceruk kat Selama, Perak. Masa datang KL ayah pernah kerja construction kat bangunan apa entah kat KL tu. Dayabumi kot. Lupa pulak.. Tapi kejap je. sebab ayah sampai sekarang pun bukan tahan kerja berat2. heheh. Keluar rumah kejap pon beria pakai topi sebab tak tahan panas. =P

Lepas tu, lama ayah kerja kat kilang Malaysian Sheet Glass (MSG) sebagai Operator Pengeluaran. Dulu kilang ni ada kat Sungai Buloh. Sekarang kat Pasir Gudang, Johor je. Masa ayah kerja kilang ni ayah memang busy. Jarang dapat jumpa. Nama pun kerja shift.. Hidup pun biasa2 je. Takdelah miskin tapi sekadar apa yang cukup. Nak makan KFC sebulan sekali pun susah, baju raya pun selalu arwah Opah belikan. Ibu tolong ayah cari duit dengan mengasuh anak orang.

Masa tu duduk kat Rumah Murah PKNS Paya Jaras. Masa umur aku 5 tahun kot, kitorang pindah kat Taman Paya Jaras Permai. Alhamdulillah. Masa tahun bila entah, kilang MSG tu nak tutup and pindah ke Pasir Gudang. Ayah taknak ikot pindah ke sana so ayah dapat duit pampasan. Maka aku rasa, itulah keputusan terbaik ayah pernah buat dalam hidup.

Walaupun lepas berhenti kerja kilang kerja ayah tak menentu, tapi kitorang tak pernah tak cukup makan. Ayah pernah kerja kilang Dutch Lady, kerja supervisor kat projek perumahan.. and kemuncaknya ayah kerja sebagai PA kat ADUN Paya Jaras. Masa ni baru rasa hidup kitorang senang sikit. Boleh pergi holiday mana-mana. Boleh makan sedap-sedap.. KFC pun boleh mintak je anytime. hehehe..

Tak pernah terbayang dari rumah murah ke rumah kat taman perumahan. Rumah 3 bilik yang sempit tapi cukup luas untuk kitorang. Walaupun kena share bilik tidur, walaupun kalau dah semua masuk dapur sampai berlaga bontot sebab sempit, Walaupun bila ramai2 ada yang kena tidur kat luar.. tapi alhamdulillah. itu yang seronok. Dan tak pernah terbayang langsung ayah akan bina 1 lagi rumah untuk kitorang semua duduk dengan selesa. Menantu dan bakal-bakal menantu balik pun selesa. Bakal cucu-cucu ayah pun boleh main kat tempat yang luas.

Mana sangka dengan kerja kilang je dulu, sekarang ayah mampu buat rumah impian ayah sendiri. Dengan susah payah ayah cari duit nak besarkan anak-anak, nak simpan duit untuk masa tua lagi, nak buat rumah lagi.. Serius terharu bila tengok pencapaian ayah selama aku hidup ni.


Ayah,

Tahniah sebab berjaya bina rumah impian ayah. Terima kasih buatkan kitorang bilik sorang satu. Lepas ni takde dah kes kena tidur luar kalau ramai-ramai balik. Kalau makan pun boleh makan sama-sama. Takde dah sorang tercampak kat depan sebab tak cukup kerusi kat meja makan. Ehehehe..

Angah selalu doakan ayah dimurahkan rezeki dan dilindungi selalu. Ailebiyu ayah. Muah cikedddd.. Oppss.. kang kena kutuk dengan Shila Amzah pulak. Lalalalaa..

Till then.

Babaiiii..


Wednesday, March 25, 2015

Masalah suami berdengkur?

Assalamualaikum.

Korang yang baru kahwin mesti terkejut beruk tiba-tiba dengar bunyi dah serupa serombong kapal laut kan? Stress? Nak manja-manja tidur celah ketiak laki tapi tak dapat tahan bunyi dengkuran. Ehehehe.. Jangan risau. Daku pun pernah mengalami masalah serupa. It's a normal thing la weh. Perempuan pun ada jugak berdengkur. Kalau dah penat kerja seharian tu, memang letak kepala je terus akan ada bunyi kapal. Hencik lebah pernah record video lagi aku berdengkur. Nak buat macam mana. Luar kesedaran. Hehehe..



Tips untuk menghadapi masalah ni. Senang je.. =)

1) Galakkan suami tidur mengiring ke kanan
- Posisi terlentang semasa tidur akan menyempitkan laluan udara dan menyumbang ke arah bunyi dengkur. Posisi ni jugak paling mujarab aku rasa sebab aku dah apply kat diri sendiri and hencik lebah.

2) Hidu wap air panas sebelum tidur
- Cara ni dapat mencairkan lendir yang ada dalam hidung kita dan melegakan hidung tersumbat. Boleh jugak cuba cara basahkan kain dengan air panas, bila dah suam sikit letak kat muka dan sedut wap air tu. Kalau korang tahan time kain tu panas-panas terus letak boleh jugak. Heheh..

3) Kurangkan berat badan
- Jika berat badan berkurang, akan membantu masalah dengkuran ni.

4) Habuk
- Bersihkan habuk dalam bilik. Sentiasa gantikan cadar dan sarung bantal supaya habuk tak terlekat. Habuk akan menyebabkan kita susah bernafas dan menyebabkan kita susah bernafas.

Senang je kan. Tapi kalau time tidur tu memang menggila plak laki korang berdengkur, cara paling mudah adalah tips nombor 1 tu. Korang turn je laki korang ke kiri atau kanan. Yang afdal kanan la.. sure lepas tu bunyi dengkur kurang.



Lagi satu, aku nak share. Pengambilan Vitamin E ni memang sangat-sangat berguna untuk bantu masalah dengkur ni. Sebab aku memang perasan ye perubahan laki aku sendiri. Tu yang boleh gebang kat korang. Tapi ni fakta la bukan auta. =P

Kelebihan Vitamin E untuk masalah dengkur:
- mengandungi antioksida dan membantu proses pengangkutan oksigen dalam darah. Vitamin E membolehkan Haemoglobin dalam darah merah membawa oksigen ke seluruh tubuh dengan efisien. Jadi bila oksigen dalam darah mencukupi, saluran pernafasan kita pun bertambah improve dan mengurangkan masalah dengkur.

Hebat kan? 1 biji Vitamin E sehari, masalah dengkur pun berkurang. Yeayyy!!!!

Dalam 1 botol ada 120 biji. Tahan hingga 4 bulan. DAEBAKKKK! =)


1 botol ni RM 149 je. Harga before 6% GST. Kalau nak harga lagi best meh whatsapp kita. Harga cecah lantai aku bagi. Harga kasih sayang untuk isteri-isteri yang willing berkorban apa sahaja untuk laki dia. =) Cepat whatsapp tau!

Whatsapp : +60196035169



Bagaimana nak naikkan tahap keyakinan diri???

Assalamualaikum.

Good morning!!!

Korang pernah dengar tak cerita orang dulu-dulu suka datang rumah nak merisik anak dara pada awal pagi. Sebab apa? Kononnya sebab nak tengok anak dara tu dah bangun ke belum.. and nak tengok muka anak dara tu seawal pagi manis ke tak.. comey ke tak.. Hehehe.. Tu yang aku pernah dengar la..

Haru jugak kalau orang tua hecik lebah datang merisik awal pagi dulu. Sebabnya aku ni memang kalau cuti jenis nak qada kan tidur yang tak cukup masa kerja shift dulu. Hahahahh. Burok perangai! Kalau setakat off day sehari, kalau aku tak balik rumah parents, memang aku tidur jela kat ruamh sewa tu. Heaven gila rasa. Kihkihkihhh.

Lagi satu, kalau aku di risik awal pagi, mahu la lari rombongan tu. Sebabnya muka aku dulu memang teruk gila. Kalau bangun pagi, tahap takungan minyak kat hidung tu memang tahap boleh goreng telur mata kobau satu. Aku pun confused macam mana hidung penyek kembang ni pun boleh takung minyak. hehe..

Tapi sejak-sejak amalkan Vitamin E dan Vitamin C memang takde dah. Nak goreng telur mata kobau terpaksa la pergi beli minyak kat kedai depan. Takde dah minyak free. Hehehe.. Selain makan, boleh buat masker. Best! and jimat pulak tu. Betul tak??? =)

Mintak ampun kalau terkejut dengan selfie penuh camera ni.
Ni muka fresh tak mandi lagi. heheh.
Tapi don't worry dah cek puluh-puluh kali kat cermin, memang takde taik mata.

Sekarang kalau tak mandi pun aku buat muka confident je turun bawah hadap mak mertua. Sebab memang confirm takde minyak bertakung dah. Kadang mak mertua pon confused aku dah mandi ke belum. *tu kalau takde bau masam la*. Hehehehe..



Ehemm ehemm.. hencik lebah pengamal tegar Vitamin E dan Vitamin C ni tau! Berseri je muka dia. Tapi kat mata bini dia je laa.. Heheheh.. Eh, betul ke Vitamin E dan Vitamin C Shaklee ni boleh buat level confidence up? Korang cuba lah sendiri.. =)

Igshop: Hermanas Shoppe
Whatsapp: +60196035169




Tuesday, March 24, 2015

I am a successful housewife. =)

Assalamualaikum.

Bila dah kawen ni terasa sangat lah yang aku makin improved bab-bab skill kat dapur ni. Ehehehe. Kenapa aku kata gitu? Sebab dulu aku ni susah benor nak masuk dapur. Pulak tu masak sejenis lauk sampai sejam lebih. Tak pro langsung bab time management. Lagipun masak pulak untuk diri sendiri kan. Dah kecah-kecah dapur just untuk masak buat diri sendiri. Ewww malas la! Tak kuasa aku. Beli je senang.

Lepas kawen, mula-mula dulu.. pagi-pagi dah masak lauk lunch kau... Sebab dulu kan ada shift petang. So before pergi kerja tu aku masak la. Pukul 9am dah masak. Dekat pukul 12pm baru settle. Padahal masak lauk and sayur je. Kikikiii. Over tau! Nasib MIL sporting. takde nak tegur-tegur aku ni lambat ke apa. Kadang kalau malas masak pagi, bajet-bajet laki nak balik jam 6pm, jam 3pm dah start masak. +_+ 3 jam amek masa.

Dah setahun lebih ni. Aku boleh mendabik dada sikit sebab macam dah pro. Sikit laaa.. Hakhakhakkk. Sekarang ni kalau nak masak, masuk dapur je terus letak kuali, letak minyak. panaskan minyak dulu. Sementara panas minyak, siaplah potong bawang apa semua.. time tumis-tumis tu siapkan pulak benda lain. Feeling hebat sangat la time tu. Kikikiii..

And now, improvement paling besar. Pukul 5pm je whatsapp hencik lebah.

"Bebe, nak balik nanti bagitau ehhh. Nak masak."

"Ok yang!"

Agak-agak je dia cakap on the way melompat aku masuk dapur. Selalu kalau start masak jam 6.15pm tu, sejam je dah siap dah semua. Masak nasi, masak lauk, goreng sayur.. kadang rajin, bersihkan ayam pulak untuk masak esok. Sempat kemas dapur lagi. Memang nak bangga la time tu. Hihihihi..

Seriously, sekarang ni baru nak mengaku ayat "Practice makes perfect".


So now i am totally success in one thing. I am a successful wife to a man called husband. =)

Poyo dak? kikikiii...


Masalah tumit merekah dan pecah

Assalamualaikum.

Merujuk kat tajuk kat atas. Haa, korang ada masalah macam ni? Aku ada. Sebab tapak kaki aku ni memang super sensitif kat lantai simen. Kalau pijak simen je terus la pecah-pecah tumit tu. Eeee.. seriously buruk okeyh tumit merekah ni. Malu nak pakai seliper. Tapi aku memang bukan jenis pakai kasut pun. heheheh..

Gambar masa hujung bulan lepas.

Eh apa ni.. muka licin tapi tumit ko pecah-pecah macam jalan tar. Eh eh ehhhh.. aku tapakkan muka ko nak? Hehehehe.. Semua ni terjadi sebab masa ni selalu pergi rumah baru ayah yang masih dalam construction. Kan penuh habuk-habuk simen kat situ so ini lah dapat dia. Masa ni gegedik cakap kat hencik lebah.

"Beeee.. tengok la kaki ayang ni buruknyaaa..."

"Alaaa.. takpelah sayang oiii. Kaki ayang macam mana pun bee sayang jugak."

Eceh. sweet sangat pulak hencik lebah ni. Hehehehe.. Contoh lain sweet dia,

"Bee, rasa macam takde baju dah nak pakai keluar." Ehem2. ayat propa wanita biasa seperti aku.

"Takpelah yang. Ayang pakai kain batik keluar pun cantik jugak. Bee sayang jugak."

Gitewwwww. Eh dah kenapa tukar cerita pulak ni. hihihii.. Ok balik ke cerita tumit. So sepanjang hampir dua minggu ni aku pun gigih la sapu krim kat tumit ni. Memang amazing sangat tau hasil dia.

Minggu lepas: Masih pecah dan kering

3-4 hari lepas: So much improved!!!

Tadi. Yeayyy!!! Dah takde pecah-pecah.

Suka tak weh?? Masih belum ok sepenuhnya tapi dah ok sangat-sangat dari awal kan? Ni tanpa treatment pedicure tau. Yela ada sekali aku pergi pedicure kemain orang tu mengata tumit aku yang pecah-pecah tu. Jenuh dia buang kulit mati. Kihkihkihhh. Tapi penat-penat dia buat, aku pergi je kat site rumah tengah buat tu dia jadi balik. Arhh.. stress tau! Ni lega dah. 

Dengan krim harga tak sampai RM 30. TAK BERMINYAK. TAK MELEKIT. TAHAN LAMA. Plus, kulit jadi lembut and moist je..

Aku bukan nak cakap apa. Banyak jugak aku try heel repair cream before ni. Dari yang mahal. Yang janji boleh improve dalam masa 3 hari. Tapi semua aku tak suka sebab tekstur dia yang jenis berminyak melekit-lekit. Yang kalau aku dah pakai, memang idok ler aku nak jalan lagi, Sebab sure melekat kat lantai kan.

Tapi yang ni sure best!!! and paling penting, krim ni PARABEN FREE. Tak nak lah apply benda-benda tak selamat untuk kulit kita kan? =)

Mesti korang dedebor nak tahu apakah krim yang DAEBAK sangat ni. hehehe..

Herbal Blend Multipurpose Cream

Murah je. RM 27! Tapi tahan berbulan-bulan. Memang worth every penny you spend. Sebab bukan je boleh sapu kat tumit. Boleh jugak guna untuk:

- hilangkan parut demam campak
- sapu kat rashes baby
- sapu kat leher and dahi masa demam untuk kesan lebih sejuk
- sapu kat kulit gatal
- sapu kat kesan gigitan dracula nyamuk.

Best kan? Ni pengalaman aku guna krim Daebak ni. Korang kalau nak cuba pun boleh. Kita bagi harga Daebak jugak. hehehe.. Jom whatsapp ramai-ramai ke 019 6035169

Igshop : Hermanas Shoppe
Whatsapp : +60196035169







Designed by UMIESUEstudio 2014 : MYRA ANNE