Friday, July 29, 2016

Hand Bouquet for the solemnization

Assalamualaikum.

Lama benor tak update ye. Masa bulan puasa memang tak dan nak bukak laptop pon sebab busy baking. Eh, pergilah cekidaut ig cookies kite. =) 

klik link ni tau! @the.cookies.kingdom

Iklan pulak. Hehehe. Biasanya memang busy bake cookies tapi bila free kita terima je tempahan nak buat hand bouquet untuk wedding. Asal ada job kite rembat jela. Hahahaha..


Puan Neesa yang order untuk adik ipar dia. 
Thank you, babe!

Pengantin.

Eh, sebenarnye gambar ni dah berkurun. Hahahaha. Nampak tak busynye tu. Kihkihkihhh. Saja je takde benda nak update blog ni ha. =P


Kite susun bunga tu bertingkek-tingkek supaya bila flatlay gini pon masih nampak yang tengah tu,. tak la dia tenggelam bila masa snap pic. Bernas tak idea ni? hehehe..

Oklah tu je. Kot kot korang nak buat sumber inspirasi nak DIY handbouquet boleh la belek pic ni. =)

Till then.






Designed by UMIESUEstudio 2014 : MYRA ANNE