Wednesday, May 18, 2016

Penawar Sakit Lutut + Shaklee Collagen Powder

Assalamualaikum.

Mungkin ada yang pernah terbaca cerita aku kat sini pasal sakit lutut. Again, nak cerita lagi kali ni sebab ada TAWARAN ISTIMEWA untuk mereka yang mengalami masalah ni. =)


Yuppp! This was my knee xray back in 2014

Kepala lutut tu senget lepas tu dia bergesel dengan tulang lain. T_T Because of this pain yang menyebabkan aku resigned my position as a Staff Nurse dulu. Gila kauuu! Kadang masa kerja nak menangis rasa. Turun naik tangga nak ambil ubat la, nak trace investigation result la, proceed discharge.. phewww!

Sakit hokehhh??? Tu belum time drive and solat. Memang most of the time kaki aku bahagian lutut kanan ni bengkak je. Disebabkan memang sebelum start sakit lutut lagi aku dah amalkan Ostematrik + Omega, jadi aku teruskan je. My BFF pulak cadangkan ambil VIVIX. So demi kesihatan, aku ambil jugak. 

Alhamdulillah after 2 weeks on Vivix, dah terasa perubahannya. Tapi BFF cadangkan pulak ambil Collagen. Yang buat aku makin sayang, dia jugak yang hadiahkan sekotak Collagen untuk aku. (Lebiyu, Mimi!) Amazingly, dengan izin Allah after 2-3 sachet, sakit lutut TOTALLY GONE!!!!

Shaklee Collagen Powder (SCP)

Sekotak ada 15 sachet. Aishhh! Cukup ke 15 sachet tu? In shaa Allah, cukup! Sebab lepas 3 sachet pon dah terasa kebaikan dia. =) Tapi, untuk lagi hebat kesan dia, sila lah amalkan selalu SCP ni. Meh aku share sikit kebaikan SCP ni.


1) Menyokong kesihatan sendi
2) Mengurangkan kedutan dan garis halus, mengecilkan liang pori
3) Melembapkan kulit
4) Membantu masalah jeragat dan kulit tidak sekata
5) Menganjalkan kulit
6) Membantu menegangkan ASET WANITA

Sebab apa SCP ni power sangat??? Sebab kandungan utama SCP ni adalah dari Sisik Ikan Merah yang tahan lasak dan tinggi kapasiti yang membantu mengekalkan kelembapan. Shaklee ni bagusnya sebab dorang akan guna bahan yang berkualiti dan premium je untuk membezakan mereka dari produk yang lain. =)


Sesiapa yang mengalami masalah sakit lutut, aku memang cadangkan sangat cuba Collagen ni. Bukan masalah sakit lutut je yang akan berkurang, tapi dapat sekali awet muda, menegangkan aset, rambut pon cantik.. =D

Produk SCP ni tengah ada promosi bulan ni. Sebab tu aku saja share lagi sekali kisah sakit lutut aku ni. Promosi TAMAT 31 MAY 2016.

Untuk dapatkan konsultasi percuma pasal produk ni, bolehlah

WHATSAPP : 0196035169 (Myra)

No call please. Sebab kadang aku tengah baking, tak pon deliver barang sana sini.. so please whatsapp only ok? I will entertain your question later. =)

Till then.

Your trusted distributor,
Myra Anne Noridin
SID 915005







Designed by UMIESUEstudio 2014 : MYRA ANNE