Thursday, March 14, 2013

Promo March : Ostematrix Shaklee

Assalamualaikum.

Tanpa membuang masa lagi, kita terus kepada hujah ye. Perkenalkan Ostematrix dari Shaklee.

KALSIUM
Setiap individu disarankan mengambil 1000mg kalsium setiap hari. tapi pengambilan secara sekaligus sama sekali tidak akan membantu penyerapan kalsium ni ke tulang-tulang. jadi dengan Ostematrix, kita di sarankan mengambil 500mg SEKALI MAKAN iaitu bersamaan dengan DUA CAPLETS. dan diambil DUA KALI SEHARI. Kalsium juga baik diambil bersama makanan dan bukan ketika perut kosong.

VITAMIN D
Kenapa kalsium memerlukan Vit D? Vit D diperlukan untuk membantu penyerapan kalsium. Tanpa Vit D, badan tak dapat hormon calcitriol yang mencukupi lalu menyebabkan badan menyerap kalsium dari rangka yang ada dan melemahkan tulang-tulang kita.

Kebaikan-kebaikan OsteMatrix ni contohnya:
  • membantu dalam pembentukan gigi dan tulang yang sihat
  • mengelakkan osteoperosis
  • memulihkan kekejangan dan kebas-kebas
  • menstabilkan tekanan darah
  • mengurangkan sakit ketika PMS
  • membantu dalam masalah gastrik
  • mengurangkan stress (membantu menenanfkan saraf, membantu tidur lena, mengurangkan sakit kepala)
Siapa yang perlukan OsteMatrix?
  • individu yang mengalami sakit pinggang, sakit belakang dan sakit sendi
  • individu yang sering mengalami kebas kaki / tangan terutama pada waktu malam
  • ibu-ibu mengandung yang sering mengalami kejang kaki
  • ibu-ibu yang menyusukan bayi
  • individu yang sering keletihan disebabkan stress kerja
Jadi, tunggu apa lagi?? Ostematrix tengah offer bulan ni. BELI 6 PERCUMA 1!!!! jangan risau... beli 1-2 botol pon masih akan dapat harga promo. Setiap customer saya layak mendapat consultation free dari saya.

For more info about this product,
Email : nensa_clarabelle35@yahoo.com
Text / Whatsapp : 0196035169







Berbelah bagi.

Berbelah bagi nak release this two kesayangan untuk garage sale atau tidak. =(
kena pikir masak-masak sampai hangus. 

Garage Sale : Novel 2nd hand lagi yawww!!!!

Assalamualaikum.

Ramai dah email aku tanya pasal 2nd hand novel takde lagi ke?? ada...ada... cuma aku tak sempat nak update sebab kekangan masa. kerja kat wad seriously macam tongkang pecah sekarang. arghhhhh!!! kenapa kamu dan kamu tak jaga kesihatan sampai kena admitted.. grrrr!!!!! 

ok, sudah. tutup cerita hal patient. mari pilih novel best untuk tambah koleksi korang.


Harga sebenar : RM 29.90
Harga jual: RM20




Novel Di Hujung Ranting (DHR) ni ada dua series. Jadi kalau nak beli aku memang jual ni secara berkembar. takmo pisah2 okeh? hee..

Harga sebenar DHR 1 + DHR 2 = RM 19.90 + RM 25.90
Harga aku jual = RM 14 + RM 20 = RM 34


Harga sebenar : RM 19.90
Harga aku jual : RM 14


Harga sebenar: RM 19
Harga aku jual : RM 14

Haaaa... pilih...pilih...pilih...semua harga tu tak campur harga postage lagi ye. pape , roger ye?? 

email: nensa_clarabelle35@yahoo.com
text / whatsapp : 0196035169







Designed by UMIESUEstudio 2014 : MYRA ANNE