Wednesday, July 27, 2011

It's her turn to be the bride Part 2

As Salam.

Okeh lepas kenduri si Tika Bili, kitorang ramai2 decide nak pegi makan cendol kat depan bangunan merah tu. disebabkan hanya Cik Nana yang asal Melaka jadi kitorang sama2 setuju untuk biarkan Cik Nana jadi tourist guide ya kawan2. masalahnya tourist guide kitorang ni bawak kitorang pusing MITC adela 8-10 kali sebab tak jumpa jalan keluar untuk ke jalan besar. hahahhh.. gelak terkekek2 itu harus sebab kat belakang kitorang ade la dalam 4 kereta follow. so bila berpusing2 kat roundabout tu memang comel la tengok kereta berderet kat belakang kan..

Mari tengok gambar. malas nak caption bagai sebab banyak sangat gambar. yang penting nak korang tahu, kitorang jalan kat bandar tu pakai baju kurung dengan cuaca panas Ya Rabbi tapi gigih jugak nak snap pic kan..

















aku. imah, nana.
aku rindu saat2 kitorang bertiga spent time sama2 macam zaman kolej dulu.

Dah apehal la nak buat entry ada part2 kan? sedangkan part 2 ni takde pic pengantin pon. hehehe... ni semua lepas kenduri punya cerita. lagi satu, motif buat part2 sebab nak Cik Nana ternanti2 pic time kitorang berjalan malam tu pulak. heee~ 

Tunggu Part 3!!!

Tataaaa

It's her turn to be the bride Part 1

As Salam.

Selamat bertemu kembali ye kawan2. sorry!! lama gila aku tak update ini belog kan.. busy dan kemalasan weh. kalau aku online pon aku tengok cerita Korea je. FB and blog memang aku lupakan terus. hehehe..Jangan marah, nanti cepat tua. untuk mengubat kerinduan korang pada tuan belog yang makin hari makin debab ni, mari kita tengok sikit gambar masa kawan rapat aku kat kolej kawin.

Date: 16 July 2011
Venue: Dewan kat umah dia *tak ingat. tapi kat Melaka, perumahan belakang2 MITC tu. hehee..
The Bride: Tikah Bili (or aku panggil dia Ty) & Pa An <--nama glemer

time atas pelamin.

suap-menyuap pulut kuning.
weh, aku baru tahu, kalau ko jadi pengantin tak boleh makan banyak2 ek time makan beradab.
haishh! amat sukar bagiku. +_+

dengan bestie Cik Nana

kenduri ni ala2 macam reunion kitorang la jugak.
ni semua yang kitorang memang rapat masa kat kolej.

gambar gila2.
ok, photoG pon geleng2 kepala tengok perangai tak senonoh kitorang time ni.
hahahahahhhh...

Okeh. bersambung kat Part 2 pulak...Cik Nana, sila bersabar sikit ya? =)

Tataaa...


Designed by UMIESUEstudio 2014 : MYRA ANNE