Monday, July 12, 2010

A day with a smile

holllaaaa~ huhu.. mode ceria. kaw tak nampak tajuk aku kat atas tu? :P Ha,macam2 jadi on 10july tahun ni..aku memanjang la senyum je aritu.hehe.. Mula2 kan, aku tido tengah malam. sebenarnye tetido sambil online tuh.hehe. pastu aku terjaga lak tetibe. terus gi carik kad and pencil. nak tau aku buat pe? haa..aku buat kad untuk sang chenta. hahaha.. lama gile tak buatkan dia kad and tengok dia senyum sambil terima kad aku buat. tu yang aku buat tuh. simple jek..kate pon mamai kan. tapi ok la tuh. dari takde...:D


ni dia!!!! hehehe..i love u dear! ngade2 tak aku? biar laa! ni salah satu cara nak kekalkan kehepian dalam hubungan. haa, cepat2 amek buku 555 salin petua.hahaha...


love message : "i wanna be your cindarella for the rest of my life. can i?"
dia jawab of cos boleh tau!!! ahahaha..aku suke~ "gedik mode!"

hehehe..abes dah cite chenta. tak abes2 aku cite pasal chenta hati aku kan? maap la kalo bosan. kalo taknak baca gi jenguk blog orang lain yg ade review pasal filem la,cara2 nak mekap la..jual shawl la..okeh? tak perlu nak kutuk2 blog aku.

haa,siang tuh aku keluar gi masjid jamek ngan shiken,hary and ayu. bes oh! sebab niat aku memang nak carik shawl je...lame gile tak jalan2 camtu ngan member.bes je~ enjoy la pic2 kat bawah ni.. :D


aku suka gile dapat beli pashmina kat makcik nih..nak tgk pashmina mn?tu pic aku kat bawah ni gi majlis ima. aku beli semata2 utk kenduri ima la.ha,ima ko terharu x?? hehehe...


aku kalo gi masjid jamek ke..jalan tar ke..x sah kalo tak rambang mata eh! cukop Myra! sila kawal nafsu anda.haha..suke kot tengok shawl cantik2. nanti nak gi carik lagi la..nak gi ngan cik nana lak. ehehe..


haa..laki tu kan,dulu penah tembak nombor fon aku.aku pon kawan jela ngan dia.tapi dah lama kawan tu aku cakap la kat dia yg aku dah ade chenta hati.:D terus dia tanya aku takde ke kawan2 orang kedah yg still single. kebetulan shiken time tu tengah kuciwa. aku kenal kan la dorang.tak lama kawan pon last2 dorang bertunang n kawen hujung thn lepas..hehe.. cayang korang!!


me,shiken and ayu...:D nice dapat hangout together! nanti kte kua lagi ye shiken???

heheh...banyak pic aku je kan? aku bukan pe..malas aku nak upload pic byk2. amek yg pterpilih je..nape entah blogger nih bile nak upload pic je kua segala Html dia. poning kepala den. dulu upload terus keluar pic je kat entry nih. senang aku nak edit2 bagai.ni nak kua segala kod2 lak. ingat ni cite da vincii code ke. haish!

Majlis Tunang Ima
10july10 ni gak tarikh tunang ima ngan findi. seronoknya dorang! huhu..dah sampai masanya kan? aku tak sampai2 seru lagi.hehe..tahun ni ramai gile la plan nak tunang. pelik lak aku.aku jeles..tapi ngadu kat tunang aku..eh,salah lak! ngadu kat chenta aku dia kata biar je orang lain. kite senyap2 je dulu k syg? hehe.. agak terpujuk sikit bila dengar. nana,kamoo bile?? jgn langkah bendul tau! nanti kejelesan i melarat lak! hahaha...


chentahatisaye.hehehe...thanx teman saye gi majlis ni..i really appreciate it dear!


cik nana with her sayang~ laki ni kalo kome nak tau, dia memang pantang tau!!! pantang camera hala kat dia. terus je nak pose. hahaha.


ima..congrats!!!! huhu..rase sebak sgt time peluk dia. x sangka dia dah langkah ke alam lain.huhu...


selamat dah kawan rapat aku nih bertunang..doa2kan aku lak menyusul.hahaha...

okeh2..banyak sangat entry ni ngan gambo kan? kome suka tak? hehe.. ok laa.. aku nih balik keje tadi tak mandi2 lagi. nak gi bersiram dulu...
"kelapa dan orked...saya nak balik duit saya!" <-- tetibe...

6 comments:

Mia Deanna Sali said...

wahh byk btol peristiwa 10july10 kn..
ko nie otak kreatif btol tgh tdo pon dpt ilham kn..

myra anne said...

hahaha...ntah la..leh lak bgn tgh2 mlm g carik kertas semata2 nk wat kad. jumpa pencil pon jadik la..x jumpe dah pen kaler2 bagai.nantok..hehe

Mia Deanna Sali said...

bgus2..
ko mmg kreatif n byk ilham mcm sasterawan plk kn..

myra anne said...

agagaga~tp i xde janggut2 putih bagai ye..hehe..ala tmpl pkai micropore je nana...u pon leh wat utk dean.huhu

Mia Deanna Sali said...

hahaha mmg la tp ayat yg special 2 agk ssh nk reka i xbyk ilham

myra anne said...

huhu..i pon kalo nk bg ayat utk org lain sumpah x reti..tp utk chenta ati otomatik je kua..ahaha..

Designed by UMIESUEstudio 2014 : MYRA ANNE