Monday, January 31, 2011

Besday Si Kakak Tua

Dah janji nak update pic time besday kakak tua kan? ini dia!!! huhu...enjoy okeh? banyak sangat pic. ni aje yang aku rajin nak edit and upload. ngeh3...
 ini budak mau interprem je lebih ngan kot and tie bagai. heee... adek gemok saya si Aziim.
 sate.
fevret saya.
10 batang? mana cukup.
heeee....
 oh ini dia si kakak yang sudah tua. =)
Cik Puan Syikin.
nape panggil Cik Puan??
sebab kat opis dia di SUK Shah Alam tu orang2 bawah dia panggil dia Cik Puan Syikin.
 ini family yang tak cukup korum.
ramai yang takde time nih.
 kek dari awak untuk dia.
=)
dua orang makcik kesayangan yang agak sengal kadang2.
heee~
 turn ibu pulak nak suap2.
**ehem2, Aina Zahra..apa yang ko jeling tu? hehehe
 cuba teka kenapa orang selalu anggap aku kakak???
ini budak nama Syafiq mau pegi pemilihan masuk sekolah tentera minggu depan.
good luck, cousin!
ini dia besday girl.
Happy 25th Besday, Along!!!!
=)
kek tu sedap kan?
^_^

2 comments:

nuraitul said...

sebijik sama kut muka myra ngan ur kakak..kembar lain tahun ek..hehehe

myra anne said...

hahaha...yeke nuraitul? ade gak org ckp cmtu. ade gak yg ckp x sm lnsung...

Designed by UMIESUEstudio 2014 : MYRA ANNE