Tuesday, April 12, 2011

Lebah pon ada surat cinta tau!!


dear hencik lebah,
saya jatuh cinta dengan awak since saya nampak awak first time kat McD Kepong.
saya tak ingat tarikh tu. tapi dalam bulan enam tahun 2004 kot.
sejak haritu saya janji kat diri saya kalau saya diberi peluang untuk hidup dengan awak,
saya akan terima segala ujian yang Tuhan berikan,
biar susah mana dugaan tu...
tengok, saya masih kat sisi awak sampai sekarang.

dear hencik lebah,
saya takmo mintak apa2 kat awak.
saya tak mintak kawen kat hotel,
saya tak mintak hantaran ribu riban,
saya tak mintak hantaran GUCCI, Louis Vuitton or SK2,
saya cuma mintak awak sentiasa ada untuk saya tak kira saya senyum atau menangis,
sebab tu pon dah cukup bagi saya.

dear hencik lebah,
malam ni saya cuma nak kata saya sayang awak gila babeng!
saya susah hati tengok kepala benjol awak tu.
saya takut jadik pape kat awak.
and saya harap jugak supaya otak gila2 awak suka ngutuk saya tak tentu hala masih maintain
supaya saya masih boleh ketawa mengilai macam pontianak Nana

dear hencik lebah,
saya rindu lah!!
bila rindu awak saya selalu je lapar.
jadik sekarang ni...
saya cuma nak cakap yang....














saya nak tido la!
sebab bila saya tido saya tak makan.
kurang sikit risiko untuk gemok.

ngeee~

ok bye!

p/s: hencik lebah, Happy Six Years Seven Months Three Weeks and Two Days with me! =)

3 comments:

nuraitul said...

hohohoh..comel dia cipta puisi utk encik lebah dia..ni nak baca dalam nada sajak ke syair nie cik myra..??

nelly said...

gelak2 nelly baca ..hahaha

Myra Anne said...

nuraitul: ni kne nyanyi sikit kot. baru bes! hahaahahhh

nelly: hahaha...jgn smp perut cramp sudah..

Designed by UMIESUEstudio 2014 : MYRA ANNE