Monday, August 26, 2013

As salam.

Dah berkurun rasanya tak update blog.dengan ini diumumkan laptop aku  dah selamat terkubur.memang apa pon tak boleh. Lepas tu gigih kumpul duit beli henpon yang bole update belog.mihmihmihhh.

ni saja nak test power la ni. =p

Kebelakangan ni sangat busy dengan wedding preparation.semalam ke Nilai 3. Ahad ni ke sana lagi.penat baq ang..huhuu..demi kawen.

hencik lebah sonok katanya.banyak buat benda baru.hikhikkk.

sekian.

p/s: nak try letak pic tapi banyak masalah pulak.lain kali ye.








3 comments:

ct cucubi said...

awak ape je dah siap progress? kite tgh panic psl bj.. :(

Myra Anne said...

Cucubi: nape ngan baju awak? Kte dh book sume.tinggal nak cari gift,n nak KURUSKAN BADAN.huhuu...

twinscraftlife said...

Hi! 안녕하세요~~! please do visit our blog! we sell
purely handmade products such as phone case, ear cap,
bags, pouch and many more! 쇼핑하시면 더 감사합니다~~^^
http://twinscraftlife.blogspot.com

Designed by UMIESUEstudio 2014 : MYRA ANNE