Friday, August 2, 2013

Kebaikan Advanced Joint Health Tablet

PROMO AUGUST!!!!!

Haaa...mungkin ada yang dah tahu promo bulan ni adalah ADVANCED JOINT HEALTH TABLET (AJHT).Makcik, pakcik, atok, nenek tu suka la ye?? =)


Kandungan dalam AJHT
  • Ekstrak Boswellia - menghalang pembentukan bahan kimia yang menyerang tulang rawan. Asid Boswellia bertindak sebagai anti radang semulajadi yang dapat mengatasi masalah radang sendi lutut, bahu dan lain-lain penyakit sendi.
  • Ekstrak Jagung - membekalkan sumber pekat glukosamin yang berfungsi menyokong fungsi kusyen sendi dan pemeliharaan tulang rawan dalm jangka masa panjang. Ekstrak jagung juga menggalakkan kelenturan dan pergerakan bebas yang menjadikan sendi lebih fleksibel.
  • Zink, Tembaga, Mangan dan Vitamin C - membekalkan sokong nutrien untuk kolagen dan komponen tisu penyambung yang memberikan kekuatan struktur terhadap sendi. 100% nilai harian Vit C disediakan sebagai nutrient penting untuk sintesis kolagen yang mana membantu dalam pembentukan tulang rawan dan lain-lain tisu penyambung. 10% nilai harian mineral surih Zinc, mangan, dan tembaga pula membantu enzim-enzim membina kolagen dan glikosaminoglikan dalam tubuh.


 Kebaikan AJHT!!

Keistimewaan AJHT
  • 100% bebas kerang-kerangan (sesetengah produk ada yang berasaskan sumber seafood)
  • 100% vegeterian
  • 100% bebas kondroitin (bebas kondroitin bermaksud penyerapan glukosamin yang lebih baik, kehadiran kondoritin dalam sesetengah produk lain hanya menghalang penyerapan glukosamin)
  • jenis kaplet mudah telan. hanya diperlukan DUA KAPLET sehari.
  • bebas gluten (gluten adalah bahan yang menghalang penyerapan zat dan mineral ke dalam tubuh)

Kesan pengambilan boleh dirasakan seawal 5 HARI!!!

di publish juga dalam majalah iSihat. =)

Siapa perlukan AJHT??
  • individu yang mengalami masalah sendi
  • individu yang memerlukan 100% natural supplement bagi kesihatan sendi mereka
  • individu yang sering melakukan kerja berat
Perfect combination untuk AJHT ni adalah bila diambil bersama OSTEOMATRIX, COLLAGEN POWDER dan VIVIX!!! kerana semua kebaikan dalam set ini akan meningkatkan penyerapan nutrien dan penghasilan kolagen untuk kesihatan sendi dan tisu-tisu penyambung lain.

Harga asal bagi AJHT ini adalah RM124. tapi dengan harga promosi BELI 6 PERCUMA 1 pada bulan ini, harga jatuh sehingga RMxx!!!! 

Sangat rugi bagi sesiapa yang melepaskan peluang ni. Lagi-lagi nak pulang beraya kat kampung ni kan, apa salahnya bawa sekali hadiah berharga buat ibu dan ayah supaya mereka boleh beraya sakan ke rumah saudara-mara tanpa sakit-sakit lutut dan sakit-sakit kaki kan??? =)


Promo TAMAT pada 31 AUGUST 2013!!!! JANGAN MENYESAL BILA BULAN DEPAN KENA BELI DENGAN HARGA BIASA YE!!!! =)

Cara pembelian:
  • email order kepada  nensa_clarabelle35@yahoo.com. saya akan terangkan cara pemakanan dan total harga; atau
  • text or whatsapp ke 019 6035169
Setiap pembelian secara pos perlu ditambah harga pos sebanyak RM6.








No comments:

Designed by UMIESUEstudio 2014 : MYRA ANNE