Wednesday, September 9, 2015

Sehari Satu Kebaikan : ESP Shaklee - Ikhtiar Untuk Hamil

Assalamualaikum.

Bersambung siri Sehari Satu Kebaikan - special untuk ESP. =)

Ada yang masih tak tahu apa itu ESP?



Ok, saya nak highlight pasal NON-GMO SOYA.

Apa itu Non GMO Soya ye? Non GMO Soya maksudnya "NON GENETICALLY MODIFIED ORGANISM dimana kandungan soya dalam ESP ini tidak diubah secara genetik oleh manusia.

Soya yang kita makan dalam seharian tu ialah GMO Soya dan saya setuju yang pengambilan GMO Soya secara berlebihan boleh mendatangkan mudarat. Yelah, ciptaan Tuhan ni kalau kita dah ubah genetic dia mestilah ada kesannya kan? =)

Ok, boleh tengok testimoni ni.


Khasiat ESP untuk kesuburan

  • ESP akan membaiki sel-sel dalaman kita yang rosak supaya bahagian rahim lebih sihat
  • ESP membantu membetulkan hormon yang tidak seimbang
Dua ni je saya nak highlight. Sebab apa? Sebab kan kita tengah cerita pasal "Ikhtiar untuk hamil?" =)

Bila sel-sel rahim kita bertambah improve, dan bila hormon kita sudah seimbang baru lah proses untuk kesuburan tu berlaku. Percaya tak yang kalau kita stress pon orang kata susah nak lekat? Sebab bila kita sentiasa ada dalam keadaan yang stress, sel-sel badan kita akan rosak. Dan jangan risau sebab dalam ESP ni ada kandungan Thiamin dan Niacin yang bagus untuk menaikkan mood dan mengurangkan kemurungan. 

Ok, siapa nak join saya untuk meningkatkan kesuburan? Kita sama-sama cuba ye. Sebab saya pon masih dalam golongan TTC (try-to-conceive). Rezeki tu milik Allah. Jadi please jangan stop usaha ye.

Sebab selain masalah kesuburan yang kita boleh improve, kulit kita pon akan makin cantik. Pernah dengar tak,

"Kalau nak cantik luaran, kita repair dari dalam."

Promo ESP masih berlangsung. 1 canister RM150. 
Promo BELI 7 DENGAN HARGA 6 CANISTER : RM11x / canister
Promo BELI DUA 5% DISCOUNT : RM 12X / canister

Mana lebih jimat? Tepuk dada tanya selera. =)

Untuk pertanyaan lanjut,
Whatsapp : +6019 6035169


No comments:

Designed by UMIESUEstudio 2014 : MYRA ANNE