Monday, November 29, 2010

Rojak

HADIAH DARI CIK SAYUNK
mekaceh Cik Sayunk sebab sudi la buang2 masa anda untuk edit2 kan saya pic cumel nih. dah lama dia bagi. tapi baru la ni nak upload sebab selama ni aku upload asek failed jek sampai aku sakit jiwa. len kali boleh buat lagi yaa?? huhu.. mekaceh.. mmmmuuaahhh!!!


HUJAN
skang hujan..sejuk.baguslah.sedap aku nak sambung tido kejap lagi.malam kang keje lagi.2nd nite.hopefully sume go smoothly.partner aku EL.anak dia admit kat wad sebelah.so terpaksa keje ngan Assistant Nurse je.err..hujan2 ni.tetiba rindu awak lah!! nape ya??
HOLIDAY
sangat2 perlukan holiday kat beach.nak dengar bunyi angin laut,nak jalan kat pantai sambil ombak pukul2 kaki.nak jalan tanpa selipar supaya dapat rasa suam2 pasir tu meresap kat tapak kaki. tenang nya!! ohh~


Theme Park
masih perlukan tempat untuk bersuka ria.nak main gelongsor air banyak2.nak jerit kuat2.hehe..ini aim bulan depan. mahu pegi!!! yeaaahhh~


zzZZzzzz...


Jangan cuba2 kat saya ya?? tak baik..heee...

Designed by UMIESUEstudio 2014 : MYRA ANNE