Tuesday, January 18, 2011

Eye specialist kena jumpa saya lah!

Baru je entry before nih aku cakap
aku memang selalu kena sakit mata.
tup2 semalam bangun tido tengok mata dah merah
alamak!!!
dah la aku keje doubleshift semalam

pegi jumpa doc kat ER
dia takmo bagi MC sebab time jumpa dia merah kat mata dah surut
pastu aku pon keje macam biasa.
dah kol 11 camtu mata start rasa panas balik.
tapi biarkan aje.
sebab busy keje.
sekali bila dah dua orang tegur mata aku merah,
baru aku pegi tengok cermin.
ohhh! memang merah lah!
terus pegi jumpa doc and dapat MC.

balik tu terus call Eby suro amek kakak dia ni haa...
tak kuasa aku nak duduk Puchong ni
dah la dapat MC dua hari.
baik aku balik sungai buloh kan.

herrrmmm...
mata makin bengkak and teruk lah!
esok kena sambung MC lagi.
=(

aku ni memang kerap sangat lah kena sakit mata.
pastu sekali kena bukan dua2 mata tau.
sebelah je..
nanti bape bulan lagi kena lagi sebelah pulak.
tak paham.
=(

eye specialist kena jumpa saya lah!!!


4 comments:

nuraitul said...

smpi dua2 mata myra kna..??bhaya tue..??jgn dibiarkan..mata tue..jmpa doc,dia xde bg pape ubat ke/eyedrops ke..??

myra anne said...

xla..belah kiri je..nnt bp bulan lg kne lg sblh pulak. mmg slalu cmtu. pelik! ade doc bg eyedrop. tp cm lg worse je..xtau la..esk nk g hosp sg buloh lak..

nuraitul said...

better g cepat k..jgn tangguh 2 tau..

myra anne said...

thanx nuraitul~ mmuaahhh!

Designed by UMIESUEstudio 2014 : MYRA ANNE