Monday, January 24, 2011

Header Percuma Myung Dae

Di malam yang hening lagi sunyi...
lepas aku update entry baru, terus refresh dashboard. tetibe tengok ada komen dari Myung Dae.
terus laju2 pegi blog dia and jumpa benda kat bawah ni..hehehe...

Aku dah sempurnakan syarat2 nak join contest dia ni ha...
best jugak dapat header free ek? nanti boleh tukar2 dengan header yang sedia ada. 
huhuhuhu....

harap2 dapat la jadik antara 10 blogger yang bertuah tu. 
=)

ok,mari kita tag kawan2 aku yang belum ada header yang best2.

2) Cik Ty


mekaceh Myung Dae!!! =)

2 comments:

Myung Dae said...

thanks ye memeriahkan lagi contest ni . Mesti semanagt kan nak menang . =)

myra anne said...

eh mst la semangat! hope2 la bertuah.hehe

Designed by UMIESUEstudio 2014 : MYRA ANNE