Tuesday, January 25, 2011

Kisah tuan punya belog yang pakai spec mata tuh.

Ini kejadian ketika tuan punya belog perasan yang mata dia dah baik sepenuhnya.
dia pegi berjoli ke OU selama dua hari berturut2.hari sebelumnya dengan Sharina.
esoknya dengan Yaya.
semua gara2 tuan punya belog telah jatuh hati dengan sesuatu di sana.
asek nak pegi usha dia. ^_^
 budak nih tak sedar mata dia kecik sebelah gara2 sakit mata yang berlanjutan sampai 
sembilan hari termasuk hari ni. =_=
 masih mahu bersnap2 pic.
even kat dalam fitting room tengah teman Yaya try baju.
 love doing some window shopping ngan budak sebelah tu.
sebab nanti aku window je.
dia yang shopping sakan.
mengalahkan aku yang bergaji. =P
dia student je...
 see..see.. mata bengkak sebelah.
 ouchhh!!!!
inilah yang aku usha tu.
i am sooooo in love dengan baju nih!
gaji terasa lambat lak tetiba...
wait for me bebeh!!!
akan ku seret hencik lebah sekali nanti.
biar dia komen berkenan ke tak.
kalo tak berkenan pon,aku tetap nak grab ko.
muahahahahaa...

lepas sonok2 semalam,hari ni patut naek keje malam tapi tak jadi.sebab mata bengkak and merah balik. terus nangis2. teringat cerita Ucu aku pasal kawan dia yang hampir buta sebab kena sakit mata macam aku. tapi tak tahu apa puncanya. nasib sempat operate. takut aku oh!!! aku pulak... dah jumpa specialist tadi. infection katanya... bacteria ni sangat degil! takmo keluar dari mata aku. +_+

5 comments:

YannaLuRVe said...

yups.. hati2 kalo sakit mata... mcm my fren.. mata dia bengkak gle.. sampai merah menyala... mcm momok.. takut tgk.. jgn simpan2 kna jmpa specialist... okeh..

nuraitul said...

alorh..sempat lagi tue rewang2 even sakit mata..seronok ek dpt mc lme2.. :)

myra anne said...

yanna: thanx yanna...dh jmp doc smlm..dia kate mmg infection.xde ape yg teruk. alhamdulillah..=)

nuraitul: hahaha..x sdp ati la mc lm2 dear. sian mmber kat wad kne cover..

Daa.Aubrey here ! said...

wah..i pun tgh cari bju camni xjupe2..butik aper dear kt ou..?share skit.....hehehehe :)

myra anne said...

hehehe..cotton on..u size pe?? jgn amek size i tau!!! i L..debab sikit.muhahahahaaa

Designed by UMIESUEstudio 2014 : MYRA ANNE