Sunday, February 27, 2011

Kronologi kisah Aku dan Kau

Ini Awin
mula2 aku kenal dia masa tengah blogwalking. jumpa blog dia. suka baca blog dia. lagi2 bila find out dia pon nurse macam aku. hee~ kawan2 nurse aku yang lain sume tak tahu pasal blog. kalo tahu pon dorang malas nak update blog. macam Cik Nana. hehehe.. so setiap kali si Awin update aku mesti baca. dah lama2 add dia kat FB pulak. haish! dah macam nak ngorat je kan kisah kitorang ni. pastu entah macam mana boleh rapat. tuka2 no fon pulak. pastu message2 pulak. pastu PM pulak kat FB. hee~ dah lama2 dating pulak. aik??
dia baik. comey gak macam saya. ermm..meby kitorang ada taste yg sama jugak. nengok kasut yg dia pegang tu. aku hampir2 beli kasut yang tu jugak masa keluar ngan hencik lebah. tapi sebab ada choice yang memang aku carik selama ni. aku tak jadi beli yang tu. hope boleh kawan ngan dia sampai bila2.

ok apa lagi?? siapa lagi kawan blog yang mau ngedate ngan aku?? kamon bebeh~ mari kita hang out sesama!! kalo jumpa kat luar jangan malu2 tegur aku ya? <--tetibe bajet macam artis. *hye kipas susah mati!* 

doink! doink!

2 comments:

AwinLaLaLa said...

hahahahahaha!!!!!!!! sgt2 sweet ok!! hehehe..

WE WILL BE FRENZ FOREVER OK!!!! love u myraaa!!! :)

myra anne said...

hahaha! luv u too~ forever frenz!

Designed by UMIESUEstudio 2014 : MYRA ANNE