Tuesday, February 15, 2011

Mulut kau memang lepas je kan???

SITUASI SATU
chatting kat FB.

laki: saya tengah tengok pic awak.


girl: oo..ok.


laki: awak dah kawin??


girl: belom.


laki: camtu boleh la saya isi borang??


girl: borang pe??


laki: nak jadi teman istimewa la..


girl: eh kata tengah tengok pic i tadi???<--kalo bersuara ni agak2 satu blok dengar si girl jerit.


laki: dah tu kenapa???


girl: takkan tak jumpa pic i ngan boyfren?? sukahati je nak mintak couple. bukan kenal pon!!!


laki: oo..ade eh?? mana?? takde pon...


girl: ade.


laki: ok2. sory...

SITUASI DUA
terima SMS....

sender: hye!!! morning sunshine~


receiver: tak payah nak sunshine sangat la. mendung je sini. matahari tak tegak lagi.


sender: oh..sory...=)

agak2 si sender sentap tak??

SITUASI TIGA
time borak2.

laki: saya suka tengok awak la. awak sweet! senyum manis je...


pompuan: eleh! kat sume pompuan pon ko cakap camni kan??? mulut nak manis je reti..

SITUASI EMPAT
chat kat FB lagi. dengan orang yang penah chat sama before ni.

laki: hye awak!


girl: hye.


laki: awak dari mana ek?? umur bape??


girl: before ni u penah tanya soalan yang sama dua kali dah. takde ulang tayang k??


laki: yeke?? sory.. malunya saya.

berdasarkan situasi2 di atas adakah korang rasa si receiver message or si girl or si perempuan tu bermulut lepas??? agak2 korang sape yang mulut camtu ye?? =P

kadang2 jujur sangat pon susah kan??? =)




4 comments:

nik rosmawati said...

wah..situasi ke 4 tu mmg garang la.kalau nik jd lelaki tu mmg tak berani dah nak tegur :)

myra anne said...

kak nik..hehehe..yg tu garang ek??

cerita-gadis-ini said...

mmg pernag hadapi yg dialog last tu..mmg xkn layan..busan kn?nmpak sgt mmg gersang layan chatting sume org..hahahha

myra anne said...

tau xpe..annoying gle..tiap kali buzz kt chat pn tny bnda yg sm..amek ko kne skali..heheheh

Designed by UMIESUEstudio 2014 : MYRA ANNE