Thursday, February 24, 2011

Pagi-pagi dah jumpa Stacy beli henbeg online and main kucing. =P

Pagi2 ayah dah jemput nak bawak balik Sungai Buloh. yeay!!! aku pon pantang masuk kereta. mata terus nak lelap.padahal before tu melepak ngan member kat mamak segar je mata ni. pastu tetiba terjumpa Stacy pulak. Ala Stacy AF tu! ha, dia la. ermm..jumpa kat radio Era je. lagu Jahat dia keluar kat radio pagi2. oh, sangat suka!!! kihkihkih... kalo sorang2 dalam kereta ni mesti best! boleh melalak puas2. kalo dengan hencik lebah pon boleh melalak lagi kuat. saja nak bagi telinga dia pekak. sebab dia suka tutup telinga time aku nyanyi. sumbang kata nya. ada aku kesah??? muahahaha... tapi dengan ayah, malu sikit ah! heee~

*pic ehsan dari Blog Pretty Chique*
sampai umah je terus masuk bilik. ibu pon ikot masuk bilik. ibu cakap. "cepat lah bukak pos laju ko dapat tu ibu nak tengok!" hehehehe...ibu memang selalu excited kalo aku dapat bungkusan Pos apa2. bukak je terus suka sebab dah dapat pegang henbeg Jane Shilton aku order dari Pretty Chique ni. smart!!! =) terus ibu rembat henbeg lama aku. ibu cakap aku dah beli henbeg baru, yang lama tu sila bagi kat dia. sebab nya Cik Puan Syikin dah sebat henbeg ibu buat macam harta dia sendiri. hehehehe...berpusing2 je barang kitorang kan??

Rindu sangat kat Si Memet. terus pegi carik dia kat luar belakang dapur. bisik kat dia.. "Met...Met.." takmo panggil kuat2. nanti kucing lain dengar pon sebok2 nak serbu depan pintu. Memet dengar suara aku je terus dia laju2 masuk umah. main2 ngan Memet sampai ngantok. bila ibu marah suro pegi mandi and tido baru tinggal kan Memet. babai Memet! tunggu aku bangun kita maen2 lagi ok??

sangat ngantok! tataaa~


2 comments:

nuraitul said...

dlm ngantok2 dia teu..smpt jugak dia update ek..

myra anne said...

hehehe..smpat jek nuraitul...

Designed by UMIESUEstudio 2014 : MYRA ANNE