Monday, March 7, 2011

Bad Day!

Hari ni entah apa la jadik kat aku. dah la balik keje tadi masuk je parking lot bawah umah aku ni tengok2 ada kereta park kat situ. entah kereta sape2. kalo ada tow truck lama dah aku angkut kereta tu pegi jual kat besi buruk. cepat2 aku pegi buat kecoh kat security. hei, tu parking lot aku lah! kalo takde park mane pulak aku nak parking kete pinjam ni ha... kalo parking kat luar apartment ni mau kete ibu aku pulak kene tow nanti ngan penyangak2 tak semenggah. dah la aku ni mengantuk ok baru habis nite shift. ada pulak orang carik pasal ngan aku.
ha, padan muka kereta ko kena clamp. tapi tu pic dari google jek. huhu. pastu elok2 je aku nak tido management ofis call aku kan. hei, aku memang angin betol orang kacau2 aku time aku nak tido lepas keje malam. ko tau tak aku susah nak tido siang??? terus aku tak boleh tido sampai pukul 10. then baru tido. then yang aku sakit hati, pukul 1 lebih aku dah terjaga. hadoi~ mata tolong la aku. aku kena tido la. malam kang aku keje last nite. tapi hagghhaaammmm mata aku ni nak dengar kata. bukti??? sampai sekarang mata aku terbuntang luas. padahal sleepy je rasa.

lepas tu carik2 henpon aku lagi satu. eh, tak jumpa pulak. mana entah. biar kan. dalam beg la tu. tetibe. OH TIDAKKKKK!!!!! henpon aku tertinggal kat wad. baru teringat. aku caj henpon kat wad malam tadi. waddeeee... terus gelabah call wad tanya kot2 masih wujud ke kehadiran henpon aku tu. kesian dia. asek la di anak tirikan. ah, sape suro ko buat hal banyak sangat! aku elok2 tulis message ko mampuskan diri ko. padahal battery penuh. elok sangat la tu. ha, nasib baik ko ade lagi. kawan aku simpankan dalam locker. kalo hilang mau menangis aku. jual balik, dapat duit tau tak??? grrr....

sekarang aku lapar. jangan ganggu mood yang tak betul. nanti tukar jadi hulk hogan pulak. eh, sory2! incredible hulk. =)

hijau. fevret kaler aku. elok jugak bertukar kaler jadi hijau. gerun sikit orang tengok. tapi jangan kompius ngan Shrek ya? please....=)

3 comments:

nuraitul said...

uiks..cik myra kte dlm mood yg tak stabil..jgn kacau lebih2..nnti ade yg kne cempak ngan mr hulk nie..huhuhu

Anonymous said...

sabo la cik myra..
dugaan...

>sayunk<

myra anne said...

nuraitul: gerun tak? hahhahha

sayunk: huhu.kalo x sabar xde dah kete yg kne clamp tu. hehe

Designed by UMIESUEstudio 2014 : MYRA ANNE