Wednesday, March 9, 2011

Taggie.

aku kena tag oleh Cik Puan Ieda . aku ni suka jugak la nak menjawab soalan2 tag ni kalo takde keje or takde idea nak update entry baru. hehehehehe...malas nak cite banyak. kepala pon tengah denyut2 ni. jom kita jawab.

Sila beritahu nama penuh kamu. Tak kisah la sampai nama datuk, moyang kamu.
Nama aku panjang. tapi nama komersial aku Myra Anne Noridin. muahahahaha...ko ingat ko artis ke weh? pedulik!

Kamu suka warna pink tak??
Harus lah suka. aku kalau buat handmade card untuk hencik lebah tapi takde kaler pink rasa macam tak lengkap je card tu.=)

Siapa paling comel. Maher Zain ke kamu??
Adoiii~ harus ke aku di bandingkan dengan Maher Zain. dah tentu2 la Maher Zain itu kacak dan comel itu aku. hikhikhik...

Mana lagi sedap? kek ke aiskrim?? 
Aiskrim la! vanilla and strawberry memang terbaek!

Ain Maisarah. siapakah dia??
eh macam penulis novel budak2 tu je nama dia. yeke???

Ceritakan sejarah kamu membuat blog.
Masa pegi Terengganu tahun 2009 tak silap. adik aku cerita pasal blog. aku tanya apa benda tu. camne nak buat. lepas dia ajar apa semua, aku buat blog senyap2. konon takmo dia tahu aku dah buat blog. sekali dia pegi google nama aku pastu jumpa blog ni. gila stalker kan adik aku tu? huahuahua...

Apabila harijadi kamu, kamu mahu si pemberi taggie ni bagi apa kat kamu?
tak kisah sangat la. tapi kalau boleh bagi baju,seluar and shoes pon ok dah kot. takmo mintak lebih2. hakhakhak...

Single,already taken or having a crush??
ermmm..i am single but not available coz already taken by someone and having a crush on him! =)

Nama gf/bf??
nama komersial aku bagi kat dia "Hencik Lebah". glamor kan? =)

Agak2 umur berapa nak kawen??
agak2 aku la kan..aku target before 26. kalo lagi awal lagi bagus kot. <--gatal gila.

Tema perkahwinan???
tak pikir lagi. tapi nak yang very the simple but unforgettable.

Beza sahabat dan kawan??
sahabat : teman susah senang. tak payah terangkan or cakap pape pon dia dah faham.
kawan : kawan2 biasa je.. bukan BFF.

Siapa sahabat kamu??
Cik NanaCik Ima, Cik Yaya, hencik Akmal and hencik Fahmy.dorang semua BFF aku.

Tulis satu sahaja true friend korang.
errr....susah la nak pilih! tapi nak sebut Cik Nana la. bagi dia perasan sikit. hikhikhik...

Sila upload pic korang yang paling buruk.
Aku tahu ni sememangnya buruk. sila lah korang paham dengan situasi aku time ni. hahahahah....

Sila upload pic korang yang paling cantik.
aku tak la rasa pic ni lawa. tapi ada la sorang hamba Allah tu kan dia suka benar tengok pic aku yang ni bila aku buat profile pic kat FB. tu yang aku perasan cam cun tu. huahuahua...

Tag mereka yang bertuah.
Arhh...semua pon bertuah. sila2..buat soalan ni. 

Adios!!!

1 comment:

Enol said...

i never understood the point of tagging...so i choose to ignore it..muahahaha...

Designed by UMIESUEstudio 2014 : MYRA ANNE