Friday, April 8, 2011

Malam berinai ku tak seindah malam berinai pengantin lain.

Salam.

Sory...sepanjang aku berblogging ni, tak penah aku habaq kat korang yang aku tengah busy pasal persiapan kawen kan?? elok je aku update itu, update ini.. tapi tak story pon pasal preparation aku. pastu tahu pulak nak jeles bila terbaca blog yang cerita pasal wedding preparation orang lain. so atas sebab tu lah aku nak bongkar kan semuanya kat sini gara2 aku sedih sangat pasal malam berinai aku. tak sampai berapa hari je lagi.. hukhukhuk...
ni pelamin nikah aku. oh, tak sabar nye nak duduk atas tu!!!

ni pelamin kitorang. buat kat dewan je...hotel dah fully booked. pic ni pon amek dari wedding planner kitorang. tak sempat nak pegi tengok sebab busy sangat. semua aku kena buat sendiri. sigh~ blogger2 yang nak datang, sila bagitahu awal2. aku nak reserve meja untuk korang. ok?

ni hantaran yang dah siap.

hand bouquet pon dah siap.

photoG dari Green Loves pon dah tak sabar2 nak snap pic aku.

tapi...sampai hati sedara-mara aku buat aku macam ni. sedih tahu tak???? tak penah aku tengok kenduri orang lain macam ni tau! selalu time nak berinai tu, ramai je sedara-mara datang nak sebok sekaki. sebok nak hulur jari nak tepek inai jugak. tapi aku.....
sedih tak??? sorang2 jek.pakai sendiri ok?? sangat sedih!!! tengok2. gigih tak aku??? nak berinai punya pasal. isk! takkan la nak kawen takmo pakai inai kan?

sedihnya takde pic malam aku tepek inai untuk hari bersejarah aku nanti...tengok, dah siap pon snap pic sendiri je. haru kan???
tapi takpela...hari aku berinai betol2 nanti akan aku snap pic banyak2. biar la aku tak boleh pose sebab jari2 tangan dan kaki penuh inai sekali pon, akan ku cuba sehabes baik untuk bagi pose terbaek untuk korang. aku janji tau!!! yang ni...berangan je lebih. berangan sampai ke laut. mana ada aku nak kawen!!! hahahahahhhh.

saja aku pakai inai untuk konon2 nak feeling pengantin baru. gatal gila! ni semua sebab ibu bawak balik inai banyak sangat dari Mekah. menggedik2 la aku nak pakai kan... hehehehe...

oh,ya!!! pic2 di atas aku amek dari Kerja Kahwin Design & Collections. aku adore gila pelamin2 dia. lagi2 yang macam kat atas tu. "Awesomenya!!!!" hencik lebah, wa sudah sangat berkenan sama itu pelamin la! mari kita kawen! kita mintak ayah sponsor ok tak?? sebab ayah yang sebok suruh kita kawen cepat2.  

hahahaahahhhhh...

Selamat Pengantin Baru,Myra Anne! *errkkkk...

bye!

p/s: siyes kawen nanti nak guna khidmat Kerja Kahwin and Hencik Fendi Green Loves!! =) ehem2! fendi, dah pomot ni. bila nak belanja meatball ikea and lawan bowling lagi? hahahaahhh

21 comments:

GLizZY said...

~ Errkk, patutla dlm 2 3 minggu ni asyik tersedak jer.. (,")

myra anne said...

hahaha..fendi ngade...

solo molo said...

ari tue membe kawen, die pon amek khidmat En Glizzy...

Enol said...

Deeemmm...terkena gua.. XD

myra anne said...

solo: cantek kan pic2 dia?? dia kwn kte..sila la guna khidmat dia ye..hehehe

enol: hahahaha..gotcha!

nelly said...

nelly suka inai !!
=)

Cik Azizah said...

tipah tertipu rupanya..ahakss

cantiknya sume gambar2 ni...nak add dorang la yer..hehe

jom baca entry tips perkahwinan dari jijah
http://nurazizahyahaya.blogspot.com/p/etips-perkahwinan.html

myra anne said...

nelly: kte pon! huhu

azizah: hahahah...pegila add..kalo dorg tny mn tau psl dorg ckp dr kte eh..mn tau nnt kte kawen dpt dskaun..hahaahahah

Alya Najiha said...

lawaanya pelamin^.^

myra anne said...

cantek kan!! huhu

nuraitul said...

hohoho..adakah ini benar..adakah cik myra anne kte nie sdg dlm debar nunggu hari bahagia dia...??

myra anne said...

nuraitul: mmg tgh tgu..tp xtau la bile...thn dpn ke..2thn lg ke..hehehehe

nik rosmawati said...

cantik sgt pelamin dia.

myra anne said...

huhu..x sabo nk kawen, kak nik..tgk kn plamin cntik tu..

~Nabilah~ said...

laaaa....ingtkn btol2 nk kawen td...huhuhu...

rj Etika said...

hahahaha!!! siyes ingat memang nak kawen bebetol td. hahaha.

erkk...glizzy? macam slalu je dengar name tu. faireezal effendi glizzy ek? i knew him! err..tak. i just knew his sister. ;p

myra anne said...

nabilah: hahahah..kne tipu...

etika: hahaha..yes2! berjaya kenekan org! aah..dia la tu... hehe

iKhRam said...

aku membaca entry ni penuh rasa debar.. ingatkan dah ye ye nak naik pelamin.. apapun.. inai tu best la.. nampak cantik.. !! hahaha

myra anne said...

ikhram: kalo kte kawen mst la jmput ko..pela...hehehehe

nelly said...

cantik seyh !!

Myra Anne said...

nelly: pelamin tu ke, yg pakai inai tu? hahahahaa

Designed by UMIESUEstudio 2014 : MYRA ANNE