Thursday, April 7, 2011

Dengki dengan Yuyu Zulaikha and Fatin Liyana

Salam.

Ya, memang aku mendengki sangat dengan mereka. ada masalah???? Kalo boleh nak hack blog mereka lalu ketawa berdekah-dekah sambil buat muka dono bila perihal ni di perkatakan. kahkahkah...

T_T

Tapi..tapi... kenapa pulak aku nak mendengki tak memasal nih??? hahahahhh.. gempak lebih aku ni kan. dengki sebab mereka ada header yang comel lagi ganteng hingga menjeleskan aku. itu saje la. tapi sekarang aku tak perlu la nak bersedih selepas perasaanku di hasut setan tu sebabnya aku pon dah ade header simple lagi kacak seperti mereka dengan menggunakan khidmat dari sumber yang sama iaitu Kak Ezan!!!!

Hoyeh2!!! mekaceh akak comel kerana sudi membuatkan kita header comel tu. lain kali boleh buatkan lagi kan???

"boleh2...sediakan aja uangnya ya?" <--tolong jawab untuk Kak Ezan. hahahaahahhhh...

ni header simple lagi kacak yang terbaru.

ni header yang lama dapat free sebab masuk contest by Myung Dae

lepas ni boleh tukar2 header. hehehehehhh

Cik Yuyu and Fatin Liyana jangan risau ye! kita tak dengki dah...kita geng sama2 main masak2 ok tak? mmuaahhh!!!!

12 comments:

saya_arief said...

cantik header baru.
:D
smart.

myra anne said...

thanx arief..hehe

ezan said...

dear, yg pic belakang header tue tak boleh buang ke? mcm menyemak pulak kat situ, hehehe

myra anne said...

hahaha..kte tgh carik layout baru ni kak...coz tgk pic blkg tu menyemak..pic tu skali ngan layout..nnt dh tuka layout kte habaq na...

ezan said...

ehehe, yeah baru comel, hehehe

sesuai dengan header dgn background belakang ^___^

myra anne said...

hehehe..header tu yg wat comel sbnrnye kak..

Enol said...

simple header = sexy ... XD

y u y u Z u l a i k h a said...

tak leh jadi! nak gak header camtu! hahah

sep sep! kita gang! <3

man said...

ok la tu... dengki untuk berjaya tanpa jatuh kan org lain.

myra anne said...

enol : erk!!! sexy???

yuyu: sep..sep..sep..tom..tom..tom..
heheheh...xde2 header yuyu pon dh comel. jgn dengki sgt. haha

man: mn leh jtuh kn org..x baek! huhu

Love hurt aeNnn said...

nak nak jugak header macam tue.. ;))

Myra Anne said...

aenn: pegi link tu cpt..huhuh

Designed by UMIESUEstudio 2014 : MYRA ANNE