Saturday, April 16, 2011

Untuk Misz Fae lagik~

Salam.

Yeay!!! Memandangkan Misz Fae dah tinggalkan link dia, mari kita review blog dia. bagi sesape yang tak kenal Misz Fae ni, dia follower aku ke 200. Sila tabik spring sikit! aiyaii captain! ahahhhh

Aku start baca blog dia dalam awal bulan ni jugak la. aku baca entry dia pasal dia terkena april fool ngan boyfie dia. hehehe.. tahun ni dia pulak terkena balik! aku ngan hencik lebah aku tak penah maen2 pasal April Fool ni. kang tak pasal2 aku nanges pulak. dia tu bukan betul. bab2 nak ngenakan kan aku tak payah tunggu April Fool. setiap masa aku di fool kan dia. hahahhh

blog dia pon banyak cerita pasal life and cerita boyfie dia lah. macam aku jugak. ehee.. blushing ah! eh, gedik pulak aku. ciss!!

so korang2 pegi la jenguk dia pulak lepas baca entry ni. huhu... ni je yang aku dapat buat untuk tunjukkan aku appreciate reader2 aku ni ha walaupon la tak ramai mana kan. ngeee...

ni hadiah untuk Misz Fae..


















eh? debar2nya!!

















Mmmmmuuuaaaaaaahhhhhhh!!!!!!!!!



Bye!

Hahahahhh..ini bukan Lesbo tau! ini hadiah ciuman tanda persahabatan. =)

3 comments:

misz fae said...

haha..thx ye myra sygg!emuahxx utk awk jugak!;)

misz fae said...

special entry 4 u dear!;)

http://fzhjmldn.blogspot.com/2011/04/fae-kene-kiss-dgn-awek-ayu.html

Myra Anne said...

hehehe..welcome dear~

Designed by UMIESUEstudio 2014 : MYRA ANNE