Monday, June 6, 2011

Sorry, My Princess!

As Salam.

Weekend ni sangat2 lah membosankan aku. dah lah family balik kampung aku tak dapat ikot sebab Public Holiday aku kena keje. lepas tu ahad, tak dapat jumpa hencik lebah sebab kereta dia masuk hospital. so aku pon dengan kebosanannya tunggu bus terus pegi Mid Valley.

Setelah menghabiskan masa selama beberapa jam di McD depan GSC tu untuk makan Ayam McD spicy sambil membaca novel aku pon mengambil keputusan untuk pusing2 satu Mid V pula.*eh,rindu pulak buat essei untuk SPM*  hahahahhh...

Aku melepak lama2 cuma kat McD untuk baca novel then habiskan masa dekat sejam kat MPH cari novel baru best2 and barang untuk DIY kad besday hencik lebah tak lama lagi. tu ajelah keje aku kalau kebosanan tahap impak maksima kat rumah.

Masa kat MPH ni, ada la aku jumpa couple ni. cantik and kacak. dua2 sedondon pakai baju putih. masa dorang leka tengok2 novel, balloon bentuk love yang Si Kacak tu pegang tercicir kat tempat aku duduk. Si Kacak tu tak sedar. sekali Si Cantik tu perasan pulak balloon tu kat sebelah aku.

Si cantik: laa..kenapa balloon ni boleh cicir kat sini..(sambil amek balloon kat sebelah aku tu)


Si kacak: ish...tak perasan pulak. sorry, my princess! (sambil senyum)


Si cantik pun gelak. aku tengok aje dorang. sweet!! mesti romantik Si Kacak tu ek? aku sure mesti harini hari bermakna untuk diorang kan? *eh,kepochi pulak aku nih* aku doakan dorang bahagia la sampai bila2. =)

hencik lebah last panggil aku princess masa dua tahun lepas on my birthday. tu pon aku cakap dalam hati,

"Eh,apehal pulak dia ni?"

Ecewah, gedik sungguh. padahal bahagia! haishhh!! rindooooo....

Tataaa..

p/s: semoga demam hencik lebah cepat2 pergi. Amin..=)

4 comments:

Nur Hijjaz(Nadiah) said...

ameen... ^^

Raden said...

alolololo...sweet :)

Myra Anne said...

hijjaz: amin..=)

raden: sweet kn!

athirah said...

sorry my princess..:)

Designed by UMIESUEstudio 2014 : MYRA ANNE