Wednesday, July 27, 2011

It's her turn to be the bride Part 1

As Salam.

Selamat bertemu kembali ye kawan2. sorry!! lama gila aku tak update ini belog kan.. busy dan kemalasan weh. kalau aku online pon aku tengok cerita Korea je. FB and blog memang aku lupakan terus. hehehe..Jangan marah, nanti cepat tua. untuk mengubat kerinduan korang pada tuan belog yang makin hari makin debab ni, mari kita tengok sikit gambar masa kawan rapat aku kat kolej kawin.

Date: 16 July 2011
Venue: Dewan kat umah dia *tak ingat. tapi kat Melaka, perumahan belakang2 MITC tu. hehee..
The Bride: Tikah Bili (or aku panggil dia Ty) & Pa An <--nama glemer

time atas pelamin.

suap-menyuap pulut kuning.
weh, aku baru tahu, kalau ko jadi pengantin tak boleh makan banyak2 ek time makan beradab.
haishh! amat sukar bagiku. +_+

dengan bestie Cik Nana

kenduri ni ala2 macam reunion kitorang la jugak.
ni semua yang kitorang memang rapat masa kat kolej.

gambar gila2.
ok, photoG pon geleng2 kepala tengok perangai tak senonoh kitorang time ni.
hahahahahhhh...

Okeh. bersambung kat Part 2 pulak...Cik Nana, sila bersabar sikit ya? =)

Tataaa...


4 comments:

cik hani said...

cepat.. xsabar tunggu part 2.. tunggu pic2 lain..
jhihih

Mia Deanna Sali said...

omg!!!i nie dub dab dub dab la tggu ingatkn pic d mlm arie..hehehe~

Myra Anne said...

cik hani: hahahahaha..anda pon x menyempa cam cik nana

Myra Anne said...

nana: sila bersabar. hahaha..tapi i tell u, x byk pic tau malam tu..

Designed by UMIESUEstudio 2014 : MYRA ANNE