Wednesday, July 27, 2011

It's her turn to be the bride Part 2

As Salam.

Okeh lepas kenduri si Tika Bili, kitorang ramai2 decide nak pegi makan cendol kat depan bangunan merah tu. disebabkan hanya Cik Nana yang asal Melaka jadi kitorang sama2 setuju untuk biarkan Cik Nana jadi tourist guide ya kawan2. masalahnya tourist guide kitorang ni bawak kitorang pusing MITC adela 8-10 kali sebab tak jumpa jalan keluar untuk ke jalan besar. hahahhh.. gelak terkekek2 itu harus sebab kat belakang kitorang ade la dalam 4 kereta follow. so bila berpusing2 kat roundabout tu memang comel la tengok kereta berderet kat belakang kan..

Mari tengok gambar. malas nak caption bagai sebab banyak sangat gambar. yang penting nak korang tahu, kitorang jalan kat bandar tu pakai baju kurung dengan cuaca panas Ya Rabbi tapi gigih jugak nak snap pic kan..

















aku. imah, nana.
aku rindu saat2 kitorang bertiga spent time sama2 macam zaman kolej dulu.

Dah apehal la nak buat entry ada part2 kan? sedangkan part 2 ni takde pic pengantin pon. hehehe... ni semua lepas kenduri punya cerita. lagi satu, motif buat part2 sebab nak Cik Nana ternanti2 pic time kitorang berjalan malam tu pulak. heee~ 

Tunggu Part 3!!!

Tataaaa

1 comment:

Mia Deanna Sali said...

aiyooo byknye part??ahahaha~

Designed by UMIESUEstudio 2014 : MYRA ANNE