Wednesday, February 22, 2012

Second day @ Bandung!!

As Salam.
 Jom tengok aktiviti hari kedua aku kat Bandung.

breakfast dulu.

tunggu supir sampai.

first destination.

Kawah Ratu - kawah gunung berapi.

Gunung Tangkuban Parahu.

Sangat degil. signboard tu tulis:
"Do not jumping around on this area!"

Kesayangan: Si Tukang Jahit Yana.

Family.

Kechentaan.

Feeling kat Korea sangat. *tetibe*

souvenir comel.

terjumpa kawan si Tukang Jahit kat sini. tu yang baju petak2 tu.

Cik Puan Syikin n me.

next.

Domas = kambing emas.

^_^

Feeling Twilight sebab dahan2 pokok kat belakang tu.

kawah berasap-asap.

cubaan bukak mata kat tempat berasap takkan berjaya,Cik Puan.

massaging dengan lumpur pastu rendam dalam air panas.

a place u should go for lunch, Kampung Daun.
tempat sangat cantik and nyaman.makanan pon boleh tahan.

beza kami??
Manisha Koirala and Cheng E-kin.
*tumpukan perhatian pada mata*

sup tulang super duper sedap.
siap order mintak tambah lagi satu.

tempat makan ni sangat best ok?

ni contoh pondok makan dia.

kasir = cashier.
sangat affordable makan kat sini.

lepas Asar, pusing2 town.

Rumah Tas untuk penggemar beg tangan.
*gaya pesanan penaja sangat pehal?*

Toko Tiga = tempat jeans murah.
boleh siap2 alter seluar kat sini.

end of day 2.

p/s: ada rasa nak muntah tak sebab banyak sangat gambar? ^_^

1 comment:

Miss Anisah said...

Bestnye shopping kat bandung...

Designed by UMIESUEstudio 2014 : MYRA ANNE