Monday, June 18, 2012

Since you are 25.

15 June 2012

dia dah 25.
kita excited nak celebrate dengan dia buat kali ke lapan.
kita dah plan macam2.

tapi satu call masa kita kat kedai tengah cuci gambar.
buat plan kita spoil semuanya.
terus takde mood.
terus mata berkaca-kaca nak nangis.
tapi kita cepat2 senyum.
cepat2 positif.

ini kan birthday dia?

plan berjoli berdua-duaan tak kesampaian.
at last kitorang pergi celebrate dengan office colleague dia.
dengan bos dia.
yang dah plan and reserve table kat restoran untuk dia.
bos dia yang tunggu empat setengah tahun nak jumpa kita.
takpelah.
kita suka tengok dia gelak sakan sampai tak nampak mata dia tu.

since you are 25.
hati kita makin sayang.
hati kita makin cepat tersentuh dengan kasih sayang dia.
hati kita makin cepat beralah.
hati kita makin cepat faham.


1 comment:

aleeyaqaisara said...

suka baca entry pasal korang.suweeeet macam gula gula kapas.hehe.

kalau nikah sudi la jemput kita.kikiki*tak malu kan.

Designed by UMIESUEstudio 2014 : MYRA ANNE