Friday, August 10, 2012

Garage Sale : Novel secondhand =)

Novel murah-murah!!!! Condition still good. baca sekali je. terus simpan kat rak. tak sentuh2 lagi. hikhikhikk...
Anugerah Cinta

harga sebenar: rm19.90
harga aku jual: rm10

Cinta Dua Jiwa

harga sebenar: rm18
harga aku jual: rm9

Seribu Kali Sayang

 harga sebenar: rm 19.90
harga aku jual: rm10

Cuma Dia

harga sebenar: rm19.90
harga aku jual: rm10

Seteguh Cinta

harga sebenar: rm19.90
harga aku jual: rm10

Resah Kasih

harga sebenar: rm19.90
harga aku jual: rm10

Jatuh Cinta Lagi

harga sebenar: rm19.90
harga aku jual: rm10

Suara Cinta Kita

harga sebenar: rm25.90
harga aku jual: rm13

Segalanya Untukmu

harga sebenar: rm19.90
harga aku jual: rm10

Rindu Milikmu

harga sebenar: rm23.90
harga aku jual: rm12

All novels are sold out!!! =)



9 comments:

Zura said...

nape nk jual..simpan buat koleksi...

Myra Anne said...

zura: kalau boleh memang nak wat koleksi..tp sebab nak pindah rumah..susah nak bawak semua ni.. :(

Awie Omar said...

Salam Ramadhan dari awieomar.blogspot. dah lama follow sini. Dengan ikhlas hati nak menjemput anda untuk sertai game top "BLOGGER" musim 3. Segala yang berkaitan pasal game untuk musim 1 & 2 boleh tinjau kat blog. Senang je caranya nak sertai game ni. Follow blog "Awie Omar" (bagi yang belum, harap sudi follow ) dan komen di mana mana entri dengan menyatakan "SAYA SANGAT MAHU SERTAI BLOGGER 3 : BATTLE ROYALE". Ganjaran wang tunai akan diberikan kepada johan.

Annyss Eida said...

nk beli novel jatuh cinta lgi !!!!

FIE said...

kak...ada lagi x novel2 tuk dijual...nak beli..huhu

Zaleha Zulkiply said...

Ader lagi x novel rindu milikku...

Myra Anne said...

xaleha: dah di jual..sory..

kasihazieah selalu said...

macam best novel2 tu semua..ader lagi nak beli satu,susahlah nak ke kedai buku..klau ader tlong sms no nie 019-6951596..tq

kasihazieah selalu said...

lau ader lagi nak jual novel sms 019-6851596..TQ

Designed by UMIESUEstudio 2014 : MYRA ANNE