Wednesday, August 29, 2012

Nak awet muda sihat cantik berseri?? meh semua baca entry ni. =)

As Salam.

Entry kali ni aku nak update pasal Prida Alofica Collagen. Aku nak cerita pon sebab produk ni bagus. kalau tak bagus tak berani aku nak promote kat korang pulak.





Produk ni ialah collagen yang dapat tolong korang sentiasa kelihatan muda, kulit pon cantik berseri-seri. macam kawan aku sorang ni. dulu selalu aku complain muka dia banyak jerawat and nampak tak bersih. sejak2 mengamalkan Alofica ni kulit dia putih gebu. suka aku nengok nya. huhuu.

Kebaikan Alofica ni ialah:
- antipenuaan (300kali lebih tinggi dari Vitamin C)
- menggalakkan pengeluaran sel baru.
- restore skin elasticity and firmness.
- mengecilkan liang-liang pori kulit.
- kurangkan kedutan wajah, garis-garis halus, kulit menggelebeh dan kulit kusam.
- boleh kurangkan melanin, bintik hitam kat muka, freckles and tanda penuaan.
- memutihkan dan menggebukan kulit.
- kurangkan eyebag. (tak payah guna uncang teh lagi...=P)
- melindungi kesihatan Miss V.
- bagus untuk sendi- sendi dan otot.
- boleh memejalkan breast dan punggung.
- salah satu antioksida yang berkesan.
- memperbaiki sistem imunisasi.
- mempertingkatkan tenaga batin. tubuh badan.
- mengurangkan keguguran rambut dan mengukuhkan akar umbinya.
- bagus untuk yang ada problem kuku rapuh.

Haa banyak kan kebaikan dia? meh nak ajar cara nak makan dia pulak.

Sekotak ada 16 sachet dalam bentuk serbuk (perisa oren). Untuk bulan yang pertama, di galakkan mengambil DUA kali sehari iaitu sebelum sarapan dan sebelum tidur. Lebih afdal kalau korang koyakkan sachet tu then terus masukkan serbu tu dalam mulut. (jangan masukkan plastik sachet tu sekali ya kawan2. hikhikk). bagi yang tak suka makan serbuk tu direct camtu boleh la campur dengan 100mls air suam or jus buah then minum sampai habis. tapi macam aku cakap tadi lebih afdal makan terus serbuk macam tu je.. =) untuk bulan-bulan yang seterusnya boleh la korang ambik sekali je sehari. sama ada sebelum sarapan or sebelum tidur.

Produk ni sesuai untuk lelaki or perempuan atas 15tahun. so far takde side effect la.. untuk yang pregnant tu, kena tanya doctor dulu. tapi untuk ibu yang breastfeeding, produk ni selamat di gunakan.

Untuk sesetengah orang, kesannya boleh nampak dalam masa 2-4minggu lepas makan Alofica ni. ada yang lambat sikit. depends on each individual. better ambik 2 sachet sehari untuk mendapatkan kesan yang superb.

so ada yang berminat tak??? harganya kat pasaran RM69 for semenanjung and RM74 untuk Sabah Sarawak. tapi aku jual RM65 jela untuk semenanjung and RM70 untuk Sabah Sarawak. and yang penting harga ni termasuk harga pos. murah dakk?? heee..

sape-sape yang nak order boleh email aku 24/7 kat:





1 comment:

Mohd Lokman Bin Ramli said...

salam ziarah.. ^_^. anda boleh buat tempahan MyQalam Quran Read Pen berkualiti tinggi dan banyak lagi barangan muslim di Muslim Bazaar.

http://muslimbazaar.mnmall.me/
atau melalui
http://lokmanramli.blogspot.com/

Designed by UMIESUEstudio 2014 : MYRA ANNE