Monday, December 24, 2012

Masih ingat Mett?

Assalamualaikum.

Hye awak! awak masih ingat saya? saya laa... Mett.. lama saya tak muncul kat sini. saya busy cari girlfriend. tapi takde siapa pon nak saya. asyik2 saya terberkenan kat Mot jugak. kasihan saya kan? hikhik.

saya tak sihat. dah berapa hari terkurung je. dengan benda kat leher saya tu lagi.
entah apa2 adik Cik Myra letak kat leher saya. rasa2 bukan rantai. =_='

tengok sedih tak muka saya bila pakai benda ni?
dah la bunga2. ouh my!!!
sangat tak macho ok???
euwww!! malu lah!!!! 

oh. masa ni muka teruja sebab tengok pintu rumah terbukak.
yeayyy!!! dapat keluar. bosan tau tak dapat jumpa Mot seminggu.

tapi saya kecewa.disebabkan benda kat leher saya tu, saya tak lepas nak lalu gril tu.
saya pon termenung jela kat depan pintu memikirkan apa nasib saya lepas ni.

tapi tengok lah saya sekali sekala bila collar saya tu di bukak.
terkangkang saya tido tau! sensored sangat. 
siap ada henpon kat tepi untuk alarm nanti.
 hikhikhikk...

ni pulak saat indah bila si Eby tinggal kan bantal dia sekejap.
terus saya amek peluang landing atas tu and tido.
comfort sangat you....!!
kihkih..

Itu jela cerita saya harini. doakan saya cepat sembuh so saya tak perlu pakai benda menjatuhkan maruah saya tu lagi. saya jantan. bunga2 sangat tak sesuai untuk penampilan saya ok?? awak paham tak perasaan saya ni?? 





4 comments:

WaRKaH CiNTa said...

Kikiki.. Kenapa aje lah dengan encik Met ni. Get well soon :)

Rara Nasiha said...

apa comel sangat kucing ni? geram! :)

Myra Anne said...

warkah cinta: telinga dia luka..so pas sapu ubat kene pakai kan collar tu.hihii

Myra Anne said...

rara: meoowwww!!! hehe

Designed by UMIESUEstudio 2014 : MYRA ANNE