Thursday, January 3, 2013

Handmade guest book for Mimi

Assalamualaikum.

Guest book ni aku buat untuk bestie aku dari sekolah rendah sampai sekarang, Puan Mimi. Wedding Mimi & Shaiful ni berlansung pada 15 Dec 2012.. tapi yang sedih...hukhukk. aku dah la sampai lambat gara-gara ikot ayah. sampai kenduri sempat muah2 pipi ngan Mimi je. lepas makan tengok dia dah hilang pegi outdoor photoshoot. tak sempat snap pic dengan dia. =(

Ok, tutup cerita. meh enjoy the picture.


















So, who's next??? Kalau nak order mesti 3 bulan awal dari date kenduri okeh? sebab aku ni banyak nak kena bagi masa. nak bagi masa kerja, tidur, makan, jalan2, tengok tv. haaa.. =P

to order please email:
nensa_clarabelle35@yahoo.com

p/s: tak sabar nak start buat untuk diri sendiri. hikhikk

7 comments:

Nana Macarona said...

cantekkk..tp kite x smpat nk tulis haritu...sobss

Myra Anne said...

nana: mekasih kecik!!! kita sendiri pon takde sign dalam tu. hikhikk..

Bank Mandiri Bank Terbaik di Indonesia said...

Wah, bagus banget nih.. :D
Bank Mandiri Bank Terbaik di Indonesia

Schajar McFlurry said...

cantik!

Myra Anne said...

schajar: thanx..=)

ct cucubi said...

cantik~~~~~...

Myra Anne said...

cucubi: mekasehh..heheee

Designed by UMIESUEstudio 2014 : MYRA ANNE