Saturday, January 12, 2013

Happy Married Syima and Billy!!

Assalamualaikum.

Hari ni 12 January 2013. hari ni wedding kawan blogger aku si Nuraitul Syima. aku tak ingat macam mana boleh baik dengan si Syima ni. tapi haruslah dari blog kan. hikhikk. so sempena wedding dia hari ni, aku pon gigih la pergi walaupon ngantok2 balik kerja malam pagi tadi, walaupon memang failed jalan2 kat Gombak tu. tapi sebab dah ada teman, aku on jek. terima kasih Dayah housemate ku sebab sudi teman. =) lagipun, teringin jumpa si Syima ni face to face. tak penah jumpa walaupun dekat. dengan si Awin banyak kali dah jumpa even dia jauh nun di Penang. hihii..

Masa sampai tu pengantin tengah makan beradap. aku sempat kacau dia kejap then menghilangkan diri pergi makan. lapar tahu?? lagi2 tengok catering Nurul Izzah yang memang dah tahu terbaik. lagi la tak sempat2 nak makan. kihkihkihh...



Nasib sempat tengok pengantin potong kek elok2 lepas aku habis makan. pastu siap plan dengan si Dayah nak sambung makan dessert pulak lepas snap pic pengantin potong kek. ngeee...


Before balik jumpa pengantin dulu amek berkat. sempat si Billy ni tanya "mana hencik lebah?" 
kalau tunggu hencik lebah alamat aku tak datang la wedding dorang ni. dia kan bakal YB. nak bertanding dah ni. busy la raih undi. kahkahkahh.. ok tak lawak. hencik lebah busy kerja. tu je. =P

terserempak pulak si Yana,kawan hencik lebah kat wedding Syima ni. kecik dunia ni ya?? =)

ok, dah balik nak sambung tido. malam kang kerja lagi weh. 3rd nite. wuwuwuuu.. tak sabar nak habis kan shift ni and cuti 3 hari. yeayy! 

Happy Married for u both!!! Semoga di berkati Allah hendaknya. Mmmuuuaahhhhh untuk Syima. =)

p/s: sayang tab Dayah ketat2. kalau takde tab dia, mahu nye sesat kitorang tadi. =P






3 comments:

Wak Gelas™ said...

wahh sonoknyer kawenn..,eHHhee

Myra Anne said...

wak: sonok laa..heheh

devilz-adrian said...

Semoga menjadi keluarga sakina dan mawadah yaa kakak :)

Designed by UMIESUEstudio 2014 : MYRA ANNE