Friday, February 1, 2013

Kebaikan Vitamin E Shaklee

Assalamualaikum.

Malam ni aku nak share dengan korang pasal Vitamin E Shaklee. bukannya apa. aku taknak badan yang sihat + cantik sorang2. tak seronok. so baik aku share. kita cantik secara berjemaah kan lagi bagus? hikhikk.


1) mengandungi anti oksidan: membaiki peredaran darah dalam badan, menjadikan wajah berseri dan tak kusam, secara tak langsung, kulit bersih dari jerawat dan jeragat

2) melambatkan proses penuaan. jadi korang akan awet muda la lepas makan Vitamin E ni secara berterusan. kulit pun jadi flawless, berseri-seri, and shining. =)

3) mencegah pertumbuhan abnormal sel seperti kanser and cysts : bertindak dengan cara melancarkan saraf.

4) banyak benefit untuk wanita lepas bersalin yang menyusukan bayi : mengurangkan bengkak susu jika diambil secara berterusan, puting yang luka akibat menyusu jugak akan recover dengan cepat. dapat jugak mengurangkan stretch mark hodoh di perut. hihihii..

5) mengurangkan kesakitan bila PMS datang. so baguslah untuk siapa2 yang PMS teruk sampai golek tak cukup tanah tu. =)

6) mengurangkan parut luka di kulit 

7) bagus untuk jantung sebab Vitamin E ni mengembangkan pembuluh darah dan menghalang pembentukan darah beku dari berlaku.

8) boleh meningkatkan pengeluaran air mani bagi lelaki

9) dikenali jugak as Vitamin Cinta sebab membantu masalah kedinginan antara suami isteri. 

10) membantu masalah pigmentation kulit. dapat mencerahkan kawasan areolar yang bertambah hitam jugak (bagi wanita lepas bersalin)

11) membantu dalam mendapatkan rambut yang cantik, sihat dan lebat. 

* These statement have not been evaluate by the Food and Drug Administration. These product are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.

Boleh cuba dulu. kalau best, sebar-sebarkan. =)

Sesiapa yang berminat, boleh la roger2 aku kat email nensa_clarabelle35@yahoo.com or message je kat no 019 6035169 (whatsapp pon bole)

6 comments:

Nuna Alfe said...

hai kak myra !umo minimum nak makan vit. E ni brape ek? hee :) thanks

Myra Anne said...

nuna: sape2 pon bole makan. sebab ini supplement..=)

Anonymous said...

Myra anne, saya minta izin share info ni ye..
Terima kasih

Noraini said...

Saya minta izin share info ni ye... Syukron

atenzz said...

as salam..mohon share in4^^

lafidania said...

Mohon share kak

Designed by UMIESUEstudio 2014 : MYRA ANNE