Tuesday, April 30, 2013

The Preparation

Assalamualaikum.

Selamat pagi. kihkihh..mata terkebil2 still mengantuk tapi ada hati update blog. huhuu.sehari sebelum majlis makcik and jiran2 ada datang tolong sikit. takde apa nak dibuat pon. Babah Aina tolong pakukan dinding untuk gantung backdrop aku. Cik Ida datang tolong gubahkan bunga untuk diletak sebelah mini pelamin. makcik2 datang tolong buat apa yang patut.

Rayyan sebok nak tolong babah aina. berkenan betol dia dengan tangga tu.

ucu tolong buatkan bunga rampai untuk dijadikan salah satu hantaran.

gift preparation.

Mett. tukang jaga hantaran. dok terbaring je dia sebelah hantaran2 aku.
dia yang paling sebok sekali. dah la ada hati nak curi coklat yang aku buat hantaran tu. ehehee

Ok. itu saja pasal preparation. jom tunggu next entry kejap lagi. =D












Designed by UMIESUEstudio 2014 : MYRA ANNE