Tuesday, May 7, 2013

Review dress tunang dan makeup.

Assalamualaikum.

Jeng jeng jeng.....

Dress tunang by Qamraa Boutique
Sebenarnya sejak plan nak bertunang lagi, aku dah siap2 pegi beli baju kurung moden kat SACC.
sekali tu last minit, aku terbaca majalah Inspirasi Perkahwinan tak silap.
nampak la dress Qamraa Boutique ni lalu berkenan sangat.
bila tunjuk kat hencik lebah, terus dia suruh aku tempah.
merengek2 la aku ke owner Qamraa ni. nak siapkan baju before 20April. 
sebabkan dia baik, sempatlah baju aku siap dan dipos ke aku 5hari sebelum bertunang. 
santek kannnn????

Makeup by Rainis bridal boutique kat kawasan rumah aku nih.
Makeup ni pon aku puas hati sangat. sebab simple and comey. tetibe..
hikhikhikkk...





5 comments:

cik hani said...

tahniahhh..dah tunang..

cantek..
suka pink peplum tu..

Myra Anne said...

cik hani: mekasih...hehee

Schajar McFlurry said...

Tahniah! Suka sangat baju.. :)

Myra Anne said...

schajar: pi tempah kat Qamraa cepat.hehehe

zafirah said...

Tempahan Banner!

Promosiiii!!! RM10 untuk satu banner!



1. describe banner yang anda hendak mengikut ciri2 berikut:
a) size
b) tema
c) warna
d) words -perkataan apa yang harus ada bdi banner tersebut. contoh, nama, tagline, slogan, dll
e) lebih baik kalau ada contoh banner seperti yang anda hendak

*email sekali gambar yang anda hendak guna di banner tersebut
* email kan kepada zafirahmahirah@yahoo.com


setelah email anda diterima, kami akan membuat banner tersebut dan emailkan kepada anda. setelah berpuas hati, anda dikehendaki bank in bayaran. no akaun bank akan diberitahu kemudian.

Designed by UMIESUEstudio 2014 : MYRA ANNE