Thursday, May 9, 2013

surprise paling indah.

Assalamualaikum,

Sebenarnya untuk majlis bertunang aku nih, banyak kali aku suruh hencik lebah datang. tapi dia balik2 refused. cakap mak tak bagi datang la...tak manis la.. akak tak bagi datang la... macam2 alasan dia sampai last2 aku kecik hati lalu lantak dia la situ nak datang ke tak. yang penting aku nak enjoy the moment. ehehee..

tetibe...



terbeliak mata aku tengok dia sampai. serius tekejut oh! punya la aku happy macam kera depan umah aku nih dapat air mcD. hahahah..bukan senang dia nak buat surprise kat aku lepas dah dekat 9 tahun bersama. semua aku dah dapat agak. hee..





Dengan ini aku nak mengumumkan aku dah masuk golongan2 Bride to Be. hikhikhikkk..enam bulan lagi woi. kumpul duit cepat woi! ehem2. meh la beli produk Shaklee dari aku meh. hee..

Tataaa...

p/s: mekasih kat Hencik Aju (bespren hencik lebah) sebab jadi pemandu arah untuk family hencik lebah datang rumah aku sekaligus jadi photoG tak rasmi. =)




4 comments:

ct cucubi said...

happy 4 u 2.

Myra Anne said...

thanx cucubi...=P

Schajar McFlurry said...

9 tahun..? Lamanya dah kenal korunk nie.. nak follow belog ni la. Follow blog bride to be sangat seronok tengok preparation yang awk buat nnti..

Selamat berjaya!

Myra Anne said...

schajar: hahaha...preparation biasa2 je utk wedding..doakan kitorang ye!

Designed by UMIESUEstudio 2014 : MYRA ANNE