Tuesday, May 28, 2013

Woohoooo! Me is 25!

Assalamualaikum.

Uhukk2! hari ni genap usia aku 25 tahun 2hari. hikhikk. lambat pulok update blog sempena birthday sendiri. masa 26 May aritu aku kat Gambang lagi bercuti dengan family. so tengahari tu lepas check out, aku pon rushing2 balik KL dengan adik aku si Eby demi berdating dengan pasangan masing2. ecewah. ehehehee..

So aku pon tunggu si hencik lebah. bila dia sampai aku pon pergi ke kereta dia. tengok2 dia dah pegang kek dengan lilin bagai dalam kereta. mihmihmihhh...cute sangat lettewww!

 Dah half way tiup lilin pastu lupa tak snap pic lagi. tula ada yang dah kena tiup tu. ehehehe...

aku yang request cakap nak kek penuh buah ni sebab aku memang suka buah.
hehehee.. demand. tu pon nasib tak mintak pavlova sebiji. =P

25tahun sudah.
bakal bini orang.

Lepas kitorang makan2 kek kejap dalam kereta, aku suruh dia simpan kek kat seat belakang. pastu dia beria2 nak turun macam nak ke boot kereta. aku dah macam pelik. rupa2 nya dia keluarkan benda alah ni...

 candy bag. woohoooo!

reaksi pertama aku.
"Waaa!!! handbag baru!!"

bukak je sarung dia...reaksi kedua aku.
"Waaa!!!! mahalnya!!!!!!!"

haaa nampak tak reaksi kedua tu. sebabnya bukan apa. hencik lebah lupa bukak tag harga. agagagaaaa...kelam kabut dia cabut tag tu. lepas tu dia suruh aku terus pakai je bag baru. aku taknakk..alasan aku, "Mahal ni...sayang nak pakai." muahahahahaa... biasa laa..tak penah pakai bag mahal. jakun la sikit.

pergi OU makan2 and tengok Fast & Furious 6. tak sabar nak tengok Han dalam tu. kemain ensem dia ye dengan mata sepet and rambut seksi tu. hikhikhikkk



terima kasih tunang! sebab dah pandai buat surprise yang betul2 buat kite menjerit. hikhikhikk. suka sangat.bulan depan birthday awak kita buat awak sengih2 pulak ye. =) 

Tataaa...

* kulit hencik lebah sangat improve. parut2 jerawat makin pudar sejak consume Vit E and Alfalfa from Shaklee. =D





6 comments:

Schajar McFlurry said...

Wah. Dapat beg baru! Seronok nyer. Selamat hari lahir. Moga diberkati Allah selalu ;)

Myra Anne said...

eheheh..mekasih schajar!

Zakiah said...

Bestnya dapat surprise.hehe..Happy belated bufday!! :)

Myra Anne said...

tenkiu zakiah! hehe

siti suraya said...

Wahh bakal isteri orang ye? Tahniah. Selamat pengantin baru *wish awal* Btw, follow sini :)

A Girl Like You said...

:) blogwalking! happy always k! ;)

Designed by UMIESUEstudio 2014 : MYRA ANNE