Tuesday, October 28, 2014

Cantik macam rama-rama.

Assalamualaikum,


Sama macam rama-rama. kita perlukan masa untuk jadi cantik. Dan kita manusia ni, kalau tak start jaga dari awal, macam mana nak maintainkan apa yang kita ada kan??? kata nak kulit licin, gebu dan awet muda. tapi takde usaha.  =) 

Aku memang amalkan Set Kecantikan Kulit dari Shaklee ni, dulu memang aku ada masalah kulit kering hinggakan jadi mengelupas halus2 tu. kat T-Zone berminyak. rambut pon cepat berminyak. Dah la aku bahasa pemalas nak tepek krim muka tiap2 hari. lepas tu kawan baik kenalkan supplement dari Shaklee ni. Mula try Vitamin E je. then rasa ok, baru sikit2 aku kumpul satu set ni, hee.. maklumlah masa tu nak kawen, banyak nak pakai duit.


Set ni mengandungi Esp + Vitamin E + Vitamin C dan B Complex.

Kebaikan ESP
  • bantu untuk kekal muda
  • kulit berseri dan anjal
  • membaiki memori
  • mengurangkan masalah jeragat 
  • memudarkan parut di kulit
Kebaikan Vitamin E
  • mengandungi anti-oksida
  • melancarkan peredaran darah
  • mengurangkan kedutan kulit
  • bantu mencegah kanser
  • menyerap lebihan minyak dalam darah sekaligus bantu kawal kolestrol
Kebaikan Sustained Released Vitamin C
  • merangsang penghasilan Collagen dari dalam kulit
  • mengecutkan jerawat, mencerahkan muka
  • meningkatkan sistem imunisasi
  • bantu simptom pendarahan gusi 
  • membina sel darah merah utk penyerapan zat besi yang baik 
Kebaikan B complex
  • bantu kurangkan stress dan insomnia (yg menyebabkan kulit kelihatan letih)
  • bantu masalah kulit kepala - kelemumur, rambut gugur, beruban
  • mengandungi folic acid - bagus untuk ibu hamil
  • awet muda

Itulah antara kebaikan setiap produk dalam set ni yang aku dapat kongsikan. Sepanjang aku amalkan produk dari Shaklee ni, takde dah masalah kulit mengelupas, berminyak.. memang improved sangat. 

Setiap botol tahan lebih sebulan pulak tu. SANGAT JIMAT!!! Dan tahu tak korang yang ESP, Vitamin E and Vitamin C ni selain makan, boleh jugak buat masker??? haa 2 in 1 sangat kan??  nak tahu macam mana? kita tunggu lain sharing ye? =)

Untuk pertanyaan bagi sebarang Set Shaklee, boleh whatsapp 019 6035169. 
Free consultation for my customer.
COD area Manjalara, Kepong dan Paya Jaras, Sungai Buloh, 
Untuk lain2 tempat COD kita bincang dulu k? =)

Tataa..








1 comment:

Designed by UMIESUEstudio 2014 : MYRA ANNE