Wednesday, October 15, 2014

Garage Sale : Novel secondhand tapi looks new for sale!!!

Assalamualaikum.

Hikhikhikk.. aku berzaman tinggal zaman blogging sejak kahwin sampai sekarang hinggakan lupa password dah. godek2 baru ingat. hehehe.. lepas tu bukak2 balik je gigih nak update novel secondhand for sale kannn. dulu penah buat sekali. ada sorang akak ni borong semua novel2 aku. hehe. ni novel yang aku beli sejak jadi bini orang dah 11 bulan ni. tapi ade 6 bijik je..takde la aku nak beli sebulan sebijik kan. boleh la tengok2, kalau suka halo2 aku eh.


TAKDIR ITU MILIK AKU


RM 17

Cerita ni terbaikkkk!!! Sampai nangis2 aku baca. sayang nak jual sebab Siti Rosmizah ni memang novelis favourite aku. tapi simpan pon buat habuk je.. so boleh la siapa2 yang nak feeling2 baca novel dalam toilet sambil nangis2 beli buku ni. hehehe.

TULIP MERAH UNTUK DIA


RM19

CINTA UNTUKMU


RM12

SAYONARA CINTA


RM13

SAH,AKU CINTA KAMU!


RM12

SEINDAHMU


RM 17

Ok itu last and latest novel collection yang aku ada. 
Siapa2 berminat boleh whatsapp 019-6035169
Boleh pos ke seluruh Malaysia. tapi harga tu tak termasuk pos tauuu!!! hehehe.

Selain novel2 preloved ni, aku ada jugak jual SAMBALAVA iaitu sambal instant yang boleh terus makan dengan apa jugak korang nak. Ada tiga perisa:
- Mango pickle
- Tenggiri
- Sambal bilis

Semua harga sama RM16 sebotol excluded postage.

Boleh follow my igshop : @hermanasshoppe

Selain tu, aku jugak memang Independent Distributor Shaklee dan jugak opkos la pengguna tegar Shaklee kan..heheheh. Badan nak pakai lama, harus jaga elok2. kalau tak jaga, alamatnya belum sampai masa dah sakit macam2. Haruslah dielakkan segala penyakit selagi boleh elak. tapi jangan lupa, setiap dugaan tu datang dari Allah SWT.



Untuk pembelian/pertanyaan sebarang produk Shaklee, boleh follow personal ig aku, @myraanne35 or boleh terus whatsapp ke 019 6035169.

Semua barang2 jualan yang aku update ni boleh COD jugak ye. COD area:
- Bandar Manjalara, Kepong.
- Desa Parkcity, Kepong.
- Sungai Buloh.

Untuk SAMBALAVA, boleh jugak COD kat Sec4 & Sec9 Shah Alam.

Sekian.

P/s: aku nak pergi honeymoon ke Thailand. so mungkin ada kelewatan untuk reply whatsapp. diharap bersabar ye. bila ada WIFI sure aku reply sebarang message dan pertanyaan korang. hee.. tata!








1 comment:

Anonymous said...

Postage brp? Untuk novel.

Designed by UMIESUEstudio 2014 : MYRA ANNE