Thursday, March 19, 2015

Guest Book by Myra Anne ( Ria + Amy)

Assalamualaikum.

Kalau korang follow aku dari awal mesti korang tahu aku ni memang sangat suka kerja2 craft ni kan especially in card making. Tapi sejak buatkan guest book for my best friend's wedding aku pun mula berjinak-jinak dalam bisnes handmade guest book ni.

Ini tak silap guest book ke lapan yang aku buat. Silalah cuci mata ye.











Yang tempah ni Cik Diana kita nak bagi kat bestfriend sebagai pengganti diri katanya sebab dia nak bercuti ke Korea. Heyyhoooo!!! Ole-ole please~ eheheheh..

Oklah. If nak order:
- Whatsapp +60196035169
- sila order 3 bulan awal dari tarikh perkahwinan.
- confirm kan tema color untuk front page.
- buat bayaran pendahuluan 50% dari harga tempahan.

* Setiap tempahan akan mendapat 4 batang pen yang sesuai digunakan untuk guest book ni.
* Kalau terkena order time happy hour, dapat la extra 2 pages. Free tauuu!!! suka tak??? =)

Kalau berminat roger-roger ye???

Tataaa..





2 comments:

Zie Madini said...

comelnyaaaa guest book tu. geram tgk. kreatif nah

Myra Anne said...

Zie..hehehe.. thank you dear!

Designed by UMIESUEstudio 2014 : MYRA ANNE