Thursday, April 23, 2015

Perempuan memang begitu.


Perempuan memang diciptakan menjadi seorang yang details. Maka dia akan ada benda-benda macam ni:

- body spray untuk guna bila duduk rumah
- body spray untuk keluar pergi kedai runcit kat depan
- perfume untuk pakai kat rumah
- perfume pergi kenduri
- bedak pakai bila keluar rumah
- bedak bila duduk rumah
- tabung untuk kutip duit syiling husband yang bersepah-sepah lalu jadi milik bini sebab bini yang kutip
- getah rambut untuk pakai kat rumah
- getah rambut guna bila nak sanggul pakai tudung

Lelaki pulak jenis yang ada 1 or 2 perfume pakai je pergi kerja, pergi jalan-jalan, pergi mana-mana dia suka laaa... ehehehe. Bedak takde pon. T_T

Untung la dapat bini jenis details ni.. Teratur hidup korang-korang yang lelaki. Semua tersusun. Hahahahahahahahahahah. *gelak jahat*

K bai.


No comments:

Designed by UMIESUEstudio 2014 : MYRA ANNE