Wednesday, April 15, 2015

Iman Safiyya turns 1


Assalamualaikum.

Tanggal 57  11 April 2015 lepas adalah besday anak best friend aku dari zaman hingusan sampai sekarang. Disebabkan umie nya gigih nak sambuat kat Grand Lexis Port Dickson, maka aku pun ada alasan la malas nak balik KL hari yang sama. Hehehehe...

Kitorang sampai lambat. Tak sempat tengok besday girl pakai baju pwincess dia. Nasib dah tengok masa umie dia sarungkan kat rumah haritu. Heheheh..

Tengok dahi budak bijak ni dah benjol.


Muka Papa Badang sangat Iman ni tauuu..



Umie Iman selalu jeles sebab Iman ni dengan TiNad dia nak pose comey-comey. 
Dengan Umie dia taknak. Takmo jeles na Umie.. =P



Oh, sayang. You don't know how much i love this moment. ^_^

Sempat la melepak sampai Maghrib. Balik tu kitorang check in kat Paradise Lagoon Apartment 1 malam esokya baru balik KL. Short vacay ke short honeymoon entah. Hehehe..

Bukak hadiah masa tengah blackout. Hehehe.. Satu PD black out katanya. Ada la dalam 20 minit.
TiNad belikan Iman jubah, Nanti raya Iman pakai ehh.

Iman sayang,

Semoga membesar jadi anak yang baik. Semoga dilindungi Allah selalu. Kalau Umie marah Iman, Iman mengadu kat TiNad je. And you can always come to me if you need a warm hug ok? Ailebiyu.

Love,
TiNad.





4 comments:

nik ros said...

happy bday Iman Safiyya.moga jadi anak solehah

lynndamya said...

Salam, alolor comelnyee....nampak gembira bukan main dia..hahaha..owh ye tertarik pulak dgn rumput hijau tu, mcm best je buat baring2~ hahaha!

Myra Anne said...

nik ros: tq aunty! -from Iman-
heheheh

Myra Anne said...

lynndamya: mmg best pon. walaupun rumput artificial je.. hahaha

Designed by UMIESUEstudio 2014 : MYRA ANNE