Tuesday, September 29, 2015

Wonder Cheese!!!

Assalamualaikum.

Pernah dengar pasal Wonder Cheese??? Kalau tak pernah, Wonder Cheese adalah sejenis makanan yang akan membuatkan korang rasa taknak stop kunyah.. Bak kata sorang Doctor kat Hospital Ampang.

"Ada letak d****h ke macam mana dalam Wonder Cheese ni. Ketagih baq ang!"

Ok yang "baq ang" tu aku sengaja tambah kasi nampak lagi gempak. Kihkihkihhh.


Rasa dia ala-ala Super Ring macam kita makan masa kecik-kecik tu, Cuma lagi cheesy dan pedas sikit. Sedapppp!!! Aku baru tayang pic ni kat Fb haritu. Berduyun order masuk. hehehe. Layan wooo makan benda ni. Lagi2 letak kat SOHO aku tu ha. Perghhh!!! Sambil ketik-ketik laptop sambil tu sempat kruk krak dalam mulut. Eheheh.

Siapa nak angkat tangan!

Sebalang gemok ni RM25. Nak COD boleh jugak.

COD area:
  • Bangi - on Friday only! 
  • Menjalara, Kepong / Sri Damansara - any day. Whatsapp dulu set date and time.
  • Paya Jaras / Bdr Baru Sg Buloh - whatsapp dulu. Bisa di atur.
  • Taman Sri Rampai, Wangsa Maju - pon bisa di atur. kita plan dulu. =)
Selain dari tempat ni kita pos je okeyyyy? 

Kalau nak try boleh whatsapp 019 6035169 (Myra)

Till then.

#SuperWifeStory
#tokeikedai



7 comments:

LZ - The Blog Owner said...

Assalamualaikum Myra Anne,

Saya pernah rasa.. Memang sedap dan melekakan..
Warna oren dia memang mcm super ring kann..

Myra Anne said...

aah betul tu LZ! pastu bila melekat2 oren tu kat tangan. Menjilat jari!!! hahaha..

Diana Rashid said...

tertelan2 air lur sambil dok baca entry ni..ahhah..nampak akak jakun sikit sebab akak tak pernah rasa..super ring tu pernah la rasa. yng ni tak pernah rasalagi.sebalang tu berapa gram?

Diana Rashid said...

tertelan2 air lur sambil dok baca entry ni..ahhah..nampak akak jakun sikit sebab akak tak pernah rasa..super ring tu pernah la rasa. yng ni tak pernah rasalagi.sebalang tu berapa gram?

Suria Lekatlekit said...

lepas cuba mesti mulut asyik mengunyah jer tak berhenti heheh

Myra Anne said...

diana rashid : hehehe..yg ni dlm 600g kak. sedapppp! huhuuu. umah kalau ada budak2 sure sekelip mata je sebalang ni. kalau nak order meh whatsapp kite ye kak. 0196035169.

Myra Anne said...

suria: betul2! dia macam addict. hehehe

Designed by UMIESUEstudio 2014 : MYRA ANNE