Thursday, April 7, 2016

Nikah Attire


Assalamualaikum.

Masih bercerita pasal wedding Cik Puan Kikin cuma entry ni khas pasal nikah attire dia. Memandangkan majlis tu sekali harung means nikah pagi, tengahari terus kenduri so aku suggest kat Cik Puan Kikin tak payah la sewa baju kat Bridal Boutique. Tempah je kat our favourite tailor & designer sorang ni Nour Izuanny (<-- klik link)

Masa sesi discussion kitorang decide buat fishtail sebab macam tak pernah dengar orang buat design fishtail untuk nikah attire kan? =)

Turns out to be sooooooo beautiful! Design muslimah yang simple yet gorgeous. Ingat lagi baju nikah aku dulu? Pon Kak Wanny ni jugak yang buatnya. Memang puas hati! =)

Cik Puan Kikin

Ni baju nikah aku.

Kenapa lah time aku kahwin dulu tak terpikir nak buat fishtail ni. Ni yang buat rasa nak bersanding lagi sekali ni. Hahahaha..

Ok lah. Sesiapa nak contact Kak Wanny tu klik la link yang kat atas tadi tu ye? 
Babaiiiii.





No comments:

Designed by UMIESUEstudio 2014 : MYRA ANNE