Sunday, November 28, 2010

Melepak sekitar Taiping

salam geng!! rajin pulak aku menghupdate arini ya?? ini gara2 merajuk ngan ibu yang tak jadi datang bawak aku gi makan kenduri la ni.. ehehehe..

okeh,ini cerita time aku balik kampung haritu. balik Taiping dulu sebab kazen aku kawen then baru gerak balik umah Tok kat Selama Perak. so time kat Taiping tu kitorang jenjalan snap2 pic.hoho~ mari kita enjoy!!

 rojak ayam ni sangat super sedap! teringin la pulak.
malam nanti nak pegi carik la kat kedai mamak depan tu.
 ni ala2 cam food court la kat Taiping ni. makanan sini boleh kata 
sume sedap2..tapi kalo pegi sini kitorang mesti order rojak la..
si kat belakang tu kedai rojak sedap yang aku order kat atas tu.
 ni pulak kat Lake Garden,Taiping.
tengok ibu n ayah. sempat pulak dating. hehe..

 tengok kami gedik2 nak angkat kaki.
itu pulak muka sunburn yang aku dapat masa pegi
Desawaterpark aritu.. haish!! hitam dah~
jauh beza ngan ibu.
tapi boleh sama cam ayah.
yeaahhh!!!!
 hehe..

okeh.itu saja. nak tido.
malam ni keje malam.
1st night.
tataaa~

No comments:

Designed by UMIESUEstudio 2014 : MYRA ANNE