Tuesday, December 28, 2010

Farewell party pukol 2.30pagi

Salam readersSsss! ecewah. huruf S tu nak banyak je. padahal reader bukan beribu riban cam kat blog Aizul Marcello and adek comel dia si Irine Nadia Marcello tu. muahahahaha... baik. maafkan saya. balik pada cerita asal. semalam aku keje malam. so aku ngan Kak Anna buat keputusan nak buat surprise farewell party yang tak berapa nak surprise untuk kesayangan aku Kak Ruby yang dah nak fly pegi keje kat Saudi bulan depan. uhuk2..sedih...dah takde geng untuk bersnap2 picture and berjoli2. siyes air mata rasa nak nitik2 pulak bila ingat waktu perpisahan makin tiba. =(

*lap2 air mata and hingus yang leleh2.*

mode ceria activated!! ok, malam tadi kitorang menggemokkan diri dan membuncitkan perut masing2 dengan mengorder Pizza Hut. dah la aku lapo. aku bedal Hawaiian ciken medium size tu banyak tau. sebabnya pizza yang besar tu dorang order yang tuna punya. aku tak bape makan sangat tuna2 ni. lagi ade yang benda ketam tu topping atas dia. ee..tak suka! tak suka! eheeee~ gedik tol!! ok2. mari enjoy pic!

 lihat si pemakan yang kelaparan sampai perut dah masuk angin sebab
tunggu akak kesayangan si Kak Ruby setel kes kat Labor Room.
 kesayangan. aku in relationship ngan minah ni la kat FB.
huahuahuaa...
*nak kutuk aku tak laku kat laki ah tu.
 muka macik2 aku time pegi keje.
ade tak rupa macik???
 Kak Anna selaku pengasas Farewell Party ni.
ngeng je ayat aku tu ha~
hahahahah...
 mommy wannabe.
^_^
anak aku nanti camni ah.
mata sepet2,pipi tembam2,kulit putih melepak,kaki berketul2..
heeee...tak sabar mau kawen ngan Apek kechentaanku..
 motif pic ni nak tayang stathescope or ring??
entah aku tak paham dengan diri aku sendiri.
=P
 SRN Myra Anne.
oucchhh! sakit dada la akak~ <--tetibe.
 hey, kantoi la ko curik tulang camnih!
eh,helloooo...ni keje malam la! sume patient tido.
takkan saya nak kacau dorang. grrr~ skati je nak tuduh2.
 akak!!! bila mau kawen ngan TUTTTT...
nak book tiket pegi Sabah ni..huhu...
*hey si TUTTT. kalo anda baca ini belog jangan nak kutuk saya gemok ya??
ini paling tak tahan.payung Avon pun jadi mangsa prop.
hehehehe...
eh, kak!! tabik sape?? putera Arab kah?? =p
ok, sudah2..
dah penat bergambar.
dah dekat pukul 5pagi.
nak serve ubat nih.
mari tido sebentar bersama kitkat selimut.
ssshhhhh~

4 comments:

Anonymous said...

cik myra.., baju glamor abes!! cm nk sambut raye chine jew.. huak3..!! klu merah lgi okeyh kot., tpi nnt ramai plak pesakit makin sakit.. huhuhu!!! kim salam kt cik sabah yiew..

myra anne said...

cik sabah?? ni hencik sabah ke??? huhuhu~

Anonymous said...

nih cik sayunk lorh.. hahahah...

myra anne said...

eh cik sayunk nape x kua name? np kua anonymous??

Designed by UMIESUEstudio 2014 : MYRA ANNE